Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντί να πουν ευχαριστώ (Στιγμιότυπα)

dimitiriou-malakasΤελείωσε ένα ακόμη ένα παιχνίδι ΑΠΟΕΛ vs Ομόνοια (δεν μπορούμε να το πούμε ντέρμπι) και αντί να μας πουν ευχαριστώ που δεν τους διασύραμε, σεβαστήκαμε την κατάσταση τους και δεν θέλαμε να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν, βγαίνουν και από πάνω. Είναι αυτό που λες αχαριστία και όταν δεν σέβονται αυτούς που προσπαθούν να τους προστατεύσουν τότε λες καλά να πάθουν. Ότι πάθουν εν που της ξερή τους την κελλέ!!!

Σε ένα παιχνίδι που οι ευκαιρίες/φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν 11-1, και τελειώνει το ημίχρονο με 2-0 και το δεύτερο το κάνουμε σε στυλ προπόνησης, τότε, τι άλλο θέλουν από εμάς. Ηθελαν να τους διασύρουμε με 4 ή 5 τέρματα και να τους δημιουργήσουμε και αλλά προβλήματα;

Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε. Στο τέλος του ςδώσαμε και ένα γκολακι δώρο για να ανεβεί και αυτούς, τους καημένους, λίγο η ψυχολογία τους. Δεν μπορούσαμε να κάναμε κάτι περισσότερο από αυτά που κάναμε. Αυτές είναι οι δυνάμεις σας και πρέπει να το παραδεχτείτε. Δεν είστε της ιδίας δυναμικότητας με την ομάδα μας. Υπάρχουν άλλες ομάδες που μπορείτε να κοντράρετε και προσπαθήστε να πάρετε βαθμούς από αυτές. Μαζί μας να παρακαλείτε μόνο να μην διασύρεστε, γιατί δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα και ψυχολογικά.

Για παράδειγμα, το Αντρικουη, άρχισε πάλε να χαπωπίνει και να μιλά σαν την πυθία. Δεν καταλάβαίνει κανένας τι λέει θέλει να πει και τι εννοεί. Έχει χάσει τα λογικά του και δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μια κουβέντα, χωρίς να λέει ασυναρτησίες. Εμείς τους ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση.

Υ.Γ. 1: Μην ξεχάσετε να μας δείτε από το ΡΙΚ αυτή την Πέμπτη 09/03/2017 και ώρα 20:00 για το παιχνίδι μας με την Αντερλεχτ, στους 16 του Europa League.

Υ.Γ. 2: Σκεφτείτε το καλά για ποια ομάδα θα υποστηρίξετε, γιατί σε περίπτωση κατάκτησης του Ευρωπαϊκού.από το ΑΠΟΕΛ, πάει και η 5η ομάδα του πρωταθλήματος μας στην Ευρώπη. Ο προπονητής σας ο Άκης, το πιστεύει, γιατί είναι σίγουρος ότι η ομόνοια θα πάει Ευρώπη!!!

Hitman

Like
Share
Tweet