Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντρικό, μόνο εσύ….. (βίντεο)

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που πέρασε σχεδόν από όλες τις Κυπριακές ομάδες σαν προπονητής, ο Αντρέας Μιχαηλίδης, είναι τώρα ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ. Έχει φύγει ο χαζοχαρούμενος, που εξάλειψε τον κόσμο από τα γήπεδα και κατέστρεψε ότι αγαπάμε περισσότερο και που οφθαλμοτυφλούσε και έλεγε ότι η κάρτα φίλαθλου είναι επιτυχημένη. Τώρα την θέση του πήρε ένας ποδοσφαιρόφιλος και όλες οι ελπίδες μας είναι επάνω του.

Ο Αντρέας Μιχαηλίδης, θέλει να βλέπει να γήπεδα γεμάτα και με σωστή ατμόσφαιρα. Το έχει βάλει στόχο του, ότι θα τα καταφέρει να τα ξαναγεμίσει. Ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ, είναι η τελευταία ελπίδα που έχουμε αυτή την στιγμή, για να επιστρέψει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα.

Πρέπει να αλλάξει την νομοθεσία και να δώσει την άδεια στις ομάδες να διαχειρίζονται αυτές, τους φιλάθλους τους, όπως είναι και επιθυμία όλων. Πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, τουλάχιστο στα τελευταία παιχνίδια, να ζήσουμε τουλάχιστο ποδοσφαιρικές στιγμές, γιατί παιχνίδι με παιχνίδι ο κόσμος αντί να αυξάνετε, λιγοστεύει.

Αντρικό, είσαι η τελευταία ελπίδα όλων των Κύπριων φιλάθλων και οπαδών. Βαλτά δυνατά σου, να επιτύχεις αυτό το στόχο και όλοι θα σε έχουν σαν ‘Θεό’. Εάν τα καταφέρεις, μπορεί στις επόμενες εκλογές να σε βγάλουμε και πρόεδρο!!!

Αυτά δήλωσε, ο Αντρέας Μιχαηλίδης, για την κάρτα φιλάθλου.

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet