Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απλά να ξέρεις…

12067127_10209258500278978_404462406_nΤο λέγαμε και το γράφαμε από ΠΑΝΤΑ ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα μας.  Αυτό υποστηρίζουν εξάλλου και πολλοί φίλοι της ομάδας μας αλλά και πολλοί αλλόθρησκοι. Ο Τόμας είναι παίκτης κλειδί και ο παίκτης που, αν και νευρικός στο γήπεδο, βοηθά την ομάδα στο μέγιστο και χωρίς αυτόν στον αγώνα με τον Απόλλωνα, γνωρίζουμε ότι θα έχουμε πρόβλημα. Θα είναι τεράστια απώλεια…

Τα γραφόμενα του στα social media για την κάρτα είναι τα εξής: “Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για ακόμα μία νίκη της ομάδας. Δεύτερο, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την κόκκινη κάρτα, είναι αλήθεια ότι ήθελα να πάρω κίτρινη για να… καθαρίσω, αλλά θα έχανα τα επόμενα δύο παιχνίδια έτσι κι αλλιώς, επειδή -από τη στιγμή που δεν το ξέρει κανένας- έχω σπάσει το χέρι μου και παίζω έτσι τους τελευταίους τρεις μήνες, γιατί βρισκόμαστε σε μία πολύ σημαντική καμπή του πρωταθλήματος. Η κατάσταση του χεριού, όμως, χειροτερεύει κάθε μέρα που περνά και χρειάζεται να κάνω επειγόντως επέμβαση τις ερχόμενες μέρες. 

Επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα ήμουν στόχος φραστικών και σωματικών προκλήσεων. Θέλω να πω ξανά ότι δεν θέλω να δικαιολογήσω την κόκκινη κάρτα, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει πολλά πράγματα που έγιναν στο γήπεδο και έξω από αυτό. Αγαπώ αυτό το παιχνίδι, το νιώθω και ξέρω ότι μερικές φορές πρέπει να κοντρολάρω τον εαυτό μου. Πάμε ΑΠΟΕΛΤόμας Ντε Βινσέντι“. 

Απλά να ξέρεις Τόμας ότι η ομάδα σε χρειάζεται και το γεγονός ότι ανάφερες πιο πάνω ότι νιώθεις και ξέρεις ότι μερικές φορές πρέπει να κοντρολάρεις τον εαυτό σου λέει πολλά αλλά και συνάμα λίγα.

Like
Share
Tweet