Απο τώρα…

brainΚάποιοι φίλοι της ομάδας μας δεν αφήνουν έστω και αυτές τις γιορτινές μέρες το ΑΠΟΕΛίστικο μυαλό τους να ησυχάσει και να ηρεμήσει. Ακόμα και αυτό τον καιρό που δεν έχουμε αγώνες κάποιοι απο εμάς σκέφτονται ήδη τον επόμενο αγώνα, ακόμα και τον μεθεπόμενο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε τους παίκτες που ακόμη να ανέβουν αν και άργησαν ήδη. Ο Τζιμπούρ στροφάρει και είμαι απο τους ΑΠΟΕΛίστες που νιώθει οτι θα σκοράρει και με την Αγία Νάπα. Ο Ρίισε ανάφερε στον…

προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: 2015 is coming up and i cant wait to give my all to APOEL and their fans. They have been patient and supported me these first months.It took longer than i expected, but I have been happy with how i played last few games,but now its time to shine:) Thank you to the APOEL fans for the support,its time to pay back and i am very confident i will. Όλοι μας κρατάμε τα λόγια του και θα περιμένουμε.

Περαστικά στον Σιέρινταν που ξεκουράζεται μετά την πρόσφατη επέμβαση του. Απών απο τον αγώνα ξέρουμε σίγουρα απο τώρα οτι θα είναι ο Καρλάο που θα παντρευτεί τον Ιούλιο και πρέπει αυτές τις μέρες να είναι στην πατρίδα του. Θα επιστρέψει κοντά μας 6/1/15. Ο Μπίδης ανεβάζει ρυθμούς και έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Μαντούκα και Βινίσιους. Πόσο περιμένω να επιστρέψει και ο Ντε Βινσέντι δεν φαντάζεστε! Έχει να προσφέρει πολλά! Πού θα πάει… θα επιστρέψει!

Πολλοί οι πονοκέφαλοι αλλά εμείς σαν οπαδοί θα είμαστε ΕΚΕΙ. Θα περιμένουμε. Δεν σταματούμε να σκεφτόμαστε δευτερόλεπτο τις αγωνιστικές που μας περιμένουν. Μετά την Αγ.Νάπα ακολουθεί η αελ και το πρόγραμμα μας δεν θα είναι εύκολο. Αυτό είναι γιατί εμείς δεν το κάναμε εύκολο μέχρι τώρα. Πιστεύω οτι θα ανακάμψουμε και θα είναι καλύτερη η κατάσταση στον Αρχάγγελο το 2015. Θα επιστρέψουν οι τραυματίες και όλα θα είναι καλύτερα. Μην ξεχνάτε οτι η ψυχολογία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάκαμψη μας. Μην σταματήσετε να πιστεύετε στην ομάδα μας. Στα δύσκολα θα γίνουμε πιο δυνατοί. Αφήστε τους άλλους να γελάνε. Εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet