ΑΠΟΕΛ: Europa League

Europa_League_grpB_2016Η κλήρωση των ομίλων μας φέρνει αντιμέτωπους με Ολυμπιακό, Αστάνα και Young Boys. Αγωνιστικά, θεωρείται και είναι,  μία αρκετά καλή κλήρωση. Η ομάδα μας πιστεύω μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, σίγουρα δεν αποτελούν φόβητρο όμως χρειάζεται προσοχή. Ολυμπιακός  … οπωσδήποτε δεν βρίσκεται στην καλύτερη του φάση. Είναι όμως ο μόνιμος πρωταθλητής στην Μητέρα Πατρίδα με πάρα πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες. Αστάνα … γνωστή σε όλους μας.

Την αντιμετωπίσαμε πέρσι με το γνωστό αποτέλεσμα … Young Boys … πολύ καλή Ελβετική ομάδα, γρήγορη και επιθετική. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι, ούτε θα είναι ποτέ, σε θέση να υποτιμήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τα μεγέθη μας και να παραμένουμε ταπεινοί. Με σοβαρότητα όμως,  μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.  Όσον αφορά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ελπίζω και εύχομαι να αποτελέσουν γιορτή. Αγωνίζονται μεταξύ τους οι δύο Θρύλοι σε Κύπρο και Ελλάδα .Μέσα απο αυτά τα παιχνίδια, οι Έλληνες της Λευκωσίας και του Πειραιά καλούνται να αποδείξουν εμπράκτως πως τίποτα δεν τους χωρίζει.

Μόνο το ενενηντάλεπτο όπου ο καθένας θα αγωνιστεί για την ομάδα του. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων,  θα πρέπει να στείλουν τα σωστά μηνύματα. Κάποιοι σε Λευκωσία και Πειραιά που ίσως να έχουν διαφορετική άποψη, καλύτερα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια μέσω τηλεοράσεως. Να μην πάνε ούτε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“, ούτε στο Γ.Σ.Π!!

Φροντίστε και οι δύο να μην κάνετε ρεζίλι τον Ελληνισμό! Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ κουβαλούν μία τεράστια ιστορία πίσω τους! Σεβαστείτε ο ένας την ιστορία του άλλου, υποστηρίξτε ο καθένας την ομάδα του και αποφύγετε τις ακρότητες και τον φανατισμό!

Υ.Γ.  Κε Γιαννίκο μία διόρθωση … Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ΣΧΕΔΟΝ Ελληνική ομάδα! Ήταν και θα είναι ΠΑΝΤΑ Ελληνική ομάδα!

Αιτωλός

Like
Share
Tweet