Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pregame: ΑΠΟΕΛΑΡΑ-γατάκια! (Σάβ 5/1, @ΓΣΠ, 15:00)

indexΑυτή η χρονιά είναι του ΑΠΟΕΛ μας! Αρχίζουμε τη χρονιά με ενα σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής και θα αντιμετωπίσουμε την αελ σπίτι μας! Αύριο λοιπόν στις 15:00 θα πρέπει να κοιτάξουμε την καλή φέτος αέλ, στα μάτια, και να την ΛΙΩΣΟΥΜΕ!…

Πρέπει να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Η φυγή του Μπούντιμιρ και Ίσμα και ο ερχομός των νέων παικτών στην ομάδα μας, ήδη έχει φέρει νέο αέρα στον Αρχάγγελο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις οποιεσδήποτε ευκαιρίες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Νικώντας την πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα αέλ, θα έχουμε ήδη φτάσει στο -1 και όλα θα είναι πλέον ξεκάθαρα. Θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή και θα αφήσουμε πίσω μας ομάδες που αργότερα θα αντιμετωπίσουμε έχοντας τον αέρα που θα μας βοηθήσει για τη νίκη. Θα έχουμε το πάνω χέρι, και η ψυχολογία των παικτών και των οπαδών μας θα ανεβεί.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα περιλαμβάνει τους ακόλουθους παίκτες:

Urko Pardo, Διονύσης Χιώτης, Joao Guilherme Leme Amorin, Κωστάκης Αρτυματάς, Marcelo Oliveira, Tiago Gomes,Cillian Sheridan, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Χρήστος Πιπίνης, Μάριος Αντωνιάδης, Vinícius Oliveira Franco, Selim Benachour, Μάριος Ηλία, Gustavo Manduca, Nuno Morais, Haritz Borda, Mario Sergio, Βασίλης Παπαφώτης, Στάθης Αλωνεύτης, Cesar Santin, Άνθος Σολωμού.

Όπως παρατηρήσατε στην αποστολή βρίσκονται οι νέοι μας παίκτες: Πιπίνης και Σέζαρ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή στην ομάδα μας. Είτε παίξουν αύριο, είτε όχι, θα πρέπει να τιμήσουν τη φανέλα που θα φορέσουν!

Εμπρός λοιπον, πάμε αύριο ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ, πάντα σε κόσμια πλαίσια, να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη!

ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !

AΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ, ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet