Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ… Νέα εμφάνιση!!!

Το Fan Club ΑΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλαιομετόχου ανανεώθηκε.

Η ολική αλλαγή της ιστοσελίδας μας είναι γεγονός. Πλέον, τα μέλη μας και όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική και γενικά σε όλο τον κόσμο θα είναι σε θέση να μπορούν να διαβάζουν τα άρθρα μας παντού. Η ιστοσελίδα μας είναι πλέον responsive. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί ο χρήστης να διαβάσει και να σερφάρει σε οποιαδήποτε συσκευή.

Είμαστε πλέον full social!

Θα μας βρείτε στα 4 κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[icon name=”facebook” class=”” unprefixed_class=””] / [icon name=”twitter” class=”” unprefixed_class=””] / [icon name=”instagram” class=”” unprefixed_class=””] / [icon name=”youtube-square” class=”” unprefixed_class=””]

 

Wallpapers

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε είτε στο κινητό μας ή στο προσωπικό μας κομπιούτερ wallpaper που να έχει σχέση με τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. Δημιουργήσαμε μια νέα σελίδα που έχει αποκλειστικά κατασκευαστεί για τον πιο πάνω λόγω. Μπορείτε να την δείτε απευθείας πατώντας [icon name=”arrow-circle-right” class=”” unprefixed_class=””]  ΕΔΩ

Η δική σας γωνιά, ο δικός σας χώρος!!!

Είναι σημαντικό για έναν ΑΠΟΕΛίστα να θέλει να μοιραστεί με τους υπόλοιπους τις απόψεις και τις ιδέες του, τις κριτικές του ή ακόμα αν είναι δημιουργικός, να δείξει τα βίντεος του ή τα wallpaper που έφτιαξε για το ΑΠΟΕΛ μας.
Έχουμε ετοιμάσει και δημιουργήσει την ΔΙΚΗ σας σελιδά. Τον δικό σας χώρο όπου κουμάντο κάνετε εσείς.

Διαβάστε και δείτε τι σας ετοιμάσαμε πατώντας [icon name=”arrow-circle-right” class=”” unprefixed_class=””]  ΕΔΩ

 

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την δύναμη που μας δώσατε απο το 2012 μέχρι σήμερα.

Υποσχόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα σας και πλήρως ανανεωμένοι για να ενημερώνεστε πλήρως για τα νέα και τις εξελίξεις γύρω απο το ΑΠΟΕΛ μας.

Διοικητικό Συμβούλιο
Fan Club APOEL PARTIDARIOS

Like
Share
Tweet