Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πως θέλουμε τις ΝΕΕΣ μας εμφανίσεις

Apoel_tshirtΤα ερωτήματα για το πώς θα είναι οι νέες μας εμφανίσεις και για το ποίος θα είναι ο κύριως μας χορηγός είναι μεγάλα. Κοντεύει το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και συνάμα η πρώτη μας εμφάνιση. Θα έχουμε νέες στολές; Θα έχουμε νέο χορηγό; Πέρσι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι εμφανιστήκαμε με τις εμφανίσεις 2013-2014 και η μουρμούρα για την καθυστέρηση εκ νέου των νέων μας εμφανίσεων έδιναν και έπαιρναν στις κερκίδες. Τα σχέδια για ονειρεμένες στολές από διάφορους οπαδούς εμφανίζονταν κατά πολύ σε διάφορες ομαδικές σελίδες και φόρουμ καθώς και στο facebook. Αν είμαστε τυχεροί, μπορεί και να δούμε το ΑΠΟΕΛ μας να εμφανίζεται με τις νέες εμφανίσεις.

Λαμβάνωντας την πρωτοβουλία, δημιούργησα 6 εμφανίσεις που θα ήθελα να τις είχαμε και στα Ευρωπαϊκά μας αλλά και στα εγχώρια παιχνίδια. Επειδή τα χρώματα που ανέκαθεν αντιπροσωπεύαν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσία ξεκίνησαν σιγά σιγά να εξαφανίζονται απο τις επίσημες εμφανίσεις μας αποφάσισα να στηρικτώ στα 3 χρώματα: Μπλέ και Κίτρινο της ομάδας καθώς και το Πορτοκαλί των οπαδών μας.

Το πρώτο σχέδιο είναι το εξής:

1st

Σε προσωπικό επίπεδο, οι αγαπημένες μου είναι η πορτοκαλία και η μπλέ. Αντικατοπτρίζουν στο 100% το ΑΠΟΕΛ ενώ η κίτρινη θα μπορούσε να ήταν για εμφάνιση τερματοφύλακα με λίγες διαφοροποιήσεις.

Το δεύτερο σχέδιο είναι πιο απλό αλλά και πάλι θα μου άρεσε να τις έβλεπα στα γήπεδα:

2nd

Πήρα την πρωτοβουλία και έβαλα σαν χορηγό την CYTA για τον λόγο ότι οι προπονητικές μας στολές έχουν την ημικρατική εταιρεία και επίσης τα τηλεοπτικά μας δικαιώματα τα έχει και πάλι η CYTA. Όποιος και αν είναι ο χορηγός μας θέλω και ελπίζω να ανακοινωθεί σύντομα καθώς και οι νέες μας εμφανίσεις να παρουσιαστούν λίαν συντόμος για να αγωνιστούμε μαζί τους στο επόμενο μας παιχνίδι.

Θέλω να ελπίζω πως οι υπεύθυνοι για το θέμα να διαβάσουν το άρθρο μας και να μπούν σε σκέψεις για τις επίσημες εμφανίσεις μας. Χρόνο με τον χρόνο πάμε απο το κακό στο χειρότερο και στο τέλος ΔΕΝ θέλω να εξαφανιστούν αυτα τα υπέροχα χρώματα…

Τα σχόλια δικά σας… 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet