Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pregame Κύπελλο: ΑΠΟΕΛ-αελ!

indexΓια τον θεσμό του κυπέλλου θα ξανα αντιμετωπίζουμε τα γατάκια αυτή τη φορά, δυστυχώς, χωρίς οπαδούς στο γσπ αύριο η ώρα 19:00. Μετά απο όλα όσα ζήσαμε το περασμένο Σάββατο ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να τους μασήσουμε και να τους δείξουμε ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟΕΛ κύριοι! Δεν θα επιτρέψουμε στον οποιοδήποτε Σα και τον οποιοδήποτε Πλουτή να “αλωνίζει” σπίτι μας! Να πάρετε εκδίκηση γιατί έτσι πρέπει! ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!…

Με τον Αδόρνο στην αποστολή (τραυματίστηκε σε αγώνα 27/1/13) αναμένουμε απο όλους τους παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Να αντιμετωπίσουμε τους κλαίοντες και να τους κάνουμε όλα όσα δεν κάναμε στον προηγούμενο αγώνα! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα… Πάρντο, Χιώτη, Αμορίν, Αρτυματά, Ολιβέιρα, Γκόμες, Σέρινταν, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου,  Ατόρνο, Πιπίνης, Βινίσιους, Μπενασούρ, Ηλία, Μαντούκα, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο, Παπαφώτης, Αλωνεύτης, Σαντίν και Σολωμού.

Κοπιάστε στο ART BUBBLE CAFE στην Ανθούπολη (κρατήσεις: 22380543) για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα εκεί! Για τα μέλη του Fan Club AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου υπάρχει έκπτωση στον λογαριασμό τους, 10%! Αν χρειαστείτε οποιοεσδήποτε πληροφορίες θα βρείτε μέλη του Συμβουλίου στο cafe!

Like
Share
Tweet