Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛιστα, η ομαδα μας…

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, μετά την διακοπή και την εφιαλτική πρεμιέρα στην Πάφο. Ξεκινάμε, την 2η αγωνιστική με αρκετές αλλαγές / προσθέσεις στο υλικό της ομάδας μας και στο προπονητικό μας τεαμ. Προσευχόμαστε όλοι, ότι το ξεφτίλισμα της πρεμιέρας, να είναι μια κακή παρένθεση, για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Με τον νέο μας προπονητή, κ. Σωφρόνη Αυγουστή, και τους νέους του συνεργάτες, Περικλή Παπαπαναγή και Λεωνίδα Παπαδάκης, με την προσθήκη των ποδοσφαιριστών μας, Σοουζα, Νατελ και τον τερματοφύλακα Σιμόν Σκουφετ, ευελπιστούμε ότι η ομαδα μας, θα βρει την ιδανική χημεία για να μπορέσει να ανταποκριθεί μέσα στο γήπεδο.

Σ ’αυτή όμως την χημεία, για να μπορέσει να ‘δέσει’ η ομαδα μας, θα πρέπει να συμπεριληφθεί και ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά σ ’αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομαδα μας, για να επιτύχει τους στόχους της.

Χωρίς την επιστροφή της τεράστιας δύναμης του ΑΠΟΕΛ, η ομαδα μας, δεν θα καταφέρει να επιτύχει τίποτα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τι γίνεται και κάθε χρόνο είμαστε χειρότεροι από την προηγούμενη χρονιά.

Μπορούμε να παρομοιάσουμε την ομαδα μας, όπως τον Σαμψών που του έκοψαν τα μαλλιά του και έχασε την δύναμη του και μόνο όταν μεγάλωσαν τα μαλλιά του κατάφερε να νικήσει τους εχθρούς του.

Έτσι και ο ΑΠΟΕΛ μας, από τον καιρό που έφυγε ο κόσμο του από το γήπεδο, χρόνο με τον χρόνο είμαστε πιο αδύνατη και τα προβλήματα όλο και γίνονται περισσότερα.

Θέλετε να ξαναδούμε το ΑΠΟΕΛ μας δυνατό και νικητή;

Εάν ΝΑΙ, τότε όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες πρέπει να πάμε γήπεδο. Να βάλουμε στην πάντα, οτιδήποτε μας κρατάει μακριά από το γήπεδο, είτε είναι προσωπικό, είτε είναι η κάρτα φιλάθλου, ειτε είναι οι νομοθεσίες για το covid19 ή οτιδήποτε άλλο και όλοι μας να βρεθούμε στο γήπεδο να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να μπορέσουν και αυτοί να εμψυχωθούν και να πάρουν την θετική μας ενέργεια.

ΑΠΟΕΛιστα, η ομαδα μας, μας χρειάζεται και εμείς έχουμε υποχρέωση να την βοηθήσουμε. Το σύνθημα, ΘΡΥΛΕ ΔΕΝ Σ’ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ, πρέπει να ξανά- ηχήσει στο γήπεδο να το ακούσουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι αντίπαλοι μας.

ΑΠΟΕΛιστα, βάλε το ΑΠΟΕΛ πάνω από όλα και έλα να στηρίξει την ομάδα σου, που τόσο πολύ αγαπάς και υποφέρεις όταν την βλέπεις σ ‘αυτά τα χάλια. Έλα και εσύ να βάλει το δικό σου λιθαράκι, σ ‘αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΑΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ

 

Hitman

Like
Share
Tweet