Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛίστικος καπνός

fredric-aasbo-toyota-supra-drift-carΤα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον. Κάθε αγώνας και τελικός. Κάθε λάθος θα πληρώνεται. Κάθε γκόλ θα είναι καθοριστικό. Κάθε νίκη θα μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο που θέλουμε τόσο πολύ. Οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήρεμα και συγκεντρωμένα να αντιμετωπίσουν αύριο στο ΓΣΠ τους χόχους και να τους δείξουν ποιός είναι ο αυτοκράτορας και τί σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Με το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας μας αυτή τη στιγμή κλείνουμε στόματα και όλοι το ξέρουμε, γι’ αυτό ας συνεχίσουμε τηνκαλή μας παρουσία και αύριο.

Οι παίκτες μας να μπούν αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο και να ιδρώσουν για να αποδείξουν σε όλους οτι το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς. Σε κάθε αγώνα θέλουμε η ομάδα να “φκάλει αζίνες” και ο αντίπαλος μας να βλέπει μόνο τον ΑΠΟΕΛίστικο καπνό μας!

Δεν κάναμε το sold out (γελοίο, κρίμα, αδιανόητο, λυπηρό και αδικαιολόγητο!!!) αλλά όσοι ΑΠΟΕΛίστες θα πάνε στο γήπεδο πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να την σπρώξουν στην πολύτιμη αυτή νίκη που θα μας δώσει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της φετινής κούπας. Τα λόγια είναι περιττά αδέρφια. Η μάχη θα γίνει στο γήπεδο, αύριο η ώρα 17:00.

90 λεπτά φωνή – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE….ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!

Αισιόδοξος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 

Like
Share
Tweet