Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απογοήτευση, θυμός, νεύρα, προβληματισμός…

Όλα αυτά τα συναισθήματα, κυριαρχούν μέσα στο μυαλό του κάθε ΑΠΟΕΛιστα και είναι λογικότατο. Δεν είναι εύκολο πράγμα, να βλέπεις την αγαπημένη σου ομαδα, να θέλει και να μην μπορεί να κάνει τα αυτονόητα. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε ότι η ομαδα μας χάνει την μεγάλη δυναμική που είχε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Οι σκέψεις, οι προβληματισμοί, τα γιατί, καταλήγουν άλα σε πάρα πολλούς παράγοντες. Με όποιους ΑΠΟΕΛιστες μιλήσεις και συζητήσεις, όλοι εν μέρη έχουν το δικό τους δίκαιο αλλά κάποιοι από εμάς, πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση πιο ψύχραιμα για να μην καταρρεύσει η ομαδα μας.

Εάν δεν θέλουμε η ομαδα μας, να αποκτήσει ξανά την δυναμική της το συντομότερο, δηλαδή σε 1-2 χρόνια, τότε θα πρέπει να σταθούμε δίπλα της και όχι να την πολεμήσουμε γιατί τότε μπορει να πάρει και 10ετια, βλέπε, Ομόνοια, Ανόρθωση (που ακόμη προσπαθεί) και οι υπόλοιπες ομάδες ποτέ δεν θα επανέρθουν, γιατί είναι ομάδες πυροτεχνήματα. Από εμάς και μόνο εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες εξαρτάτε, το πόσο γρήγορα θα επανέρθει η ομαδα μας.

Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη, πρέπει πρώτα από όλα, να βρει και εξασφαλίσει την οικονομική διαχειρίσεις της χρονιάς. Είναι υπεύθυνοι να το πράξουν και είναι στα δύσκολα που πρέπει να ανταπεξέλθουν.

Επίσης αρκετοί ΑΠΟΕΛιστες, πιστεύουν ότι ο κύκλος της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, έχει κλείσει, αυτό πιστεύω και εγώ και πρέπει να βρεθούν άλλοι άξιοι αντικαταστάτες, για να οδηγήσουν ξανά την ομαδα μας, στις επιτυχίες.

Επειδή αρκετοί ΑΠΟΕΛιστες, τα έχουν με την διοίκηση μας και δηλώνουν ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχονται πλέων στο γήπεδο, μια αλλαγή της ηγεσίας της ομάδας μας, μπορει να αυξήσει την προσέλευση των ΑΠΟΕΛιστων, στο γήπεδο, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η ομάδας μας.

Το ότι εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες, έχουμε αφήσει την ομαδα μας μόνη της, έχουμε και εμείς ένα μεγάλο μερίδιο της σημερινής κατάστασης. Η πικρή αλήθεια είναι ότι, έχουμε βαρεθεί τα πάντα και τίποτε άλλο δεν μας γεμίζει. Και προχθές, εάν προκρινόμασταν, θα χειροκροτούσαμε, θα λέγαμε και κανένα σύνθημα και μετα θα πηγαίναμε για ύπνο. Θα ήταν κάτι συνηθισμένο για εμάς. Έχει φύγει η δίψα από πάνω μας και το μόνο που κάνουμε είναι να μουρμουράμε.

Να κάνουμε όλοι μας την αυτοκριτική μας και να σκεφτούμε

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Υ.Γ. 1: κ. Τάκη Αντωνίου, κάθε φορά που μιλάς και λες μ@λ@κιες, χάνεις από την αξία σου και από τα ματιά των ΑΠΟΕΛιστων.

Υ.Γ. 2: Για όσους ΑΠΟΕΛιστες ‘πιγκάρονται’ από κάποιους που πανηγυρίζουν 11 χρόνια καθυστερημένοι, από την πρώτη φορά που μπήκε η ομαδα μας σε Ευρωπαϊκού ομίλους, απλός δείξε τε τους το διαβατήριο σας και την κατάσταση  της κάρτας σας. Αμέτρητα ταξίδια και έξοδα!!!

Like
Share
Tweet