Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποποιηθείτε …αλλά εν πολλά €€€!!!

proethoi_allon_omadonΜια ζωή έμαθαν να τα ρίχνουν όλα τους τα προβλήματα και τις στραβομάρες τους, πάνω στο ΑΠΟΕΛ και για τα πάντα φταίει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι η εύκολη λύση, είναι το εύκολο κοροΐδο προς τα αρνιά τους, είμαστε η κάλυψη τους. Δεν μπορούν να ζήσουν ή να επιβιώσουν, χωρίς να είναι το ΑΠΟΕΛ στην ζωή τους. Ακούνε ΑΠΟΕΛ και όλοι τους βγάζουνε σπυρούθκια, όπως ο διάβολος με το λιβάνι!!!

Αλλά καμία διοίκηση ή οι οργανωμένοι τους, που τώρα τελευταίος βγάζουν και πολλές ανακοινώνεις, δεν τους έχουμε ακούσει να πούνε, ότι δεν θέλουμε να εισπράξουμε τις €250,000 που θα μας δοθούν για χάρη του ΑΠΟΕΛ. Κανένας, δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση, προς τα ΜΜΕ και ΚΟΠ, και να πει ότι εμείς αποποιούμαστε τα λεφτά που θα πάρουμε από το ΑΠΟΕΛ και δεν τα θέλουμε. Απεναντίας, από κάποιες πληροφορίες που έχουμε, κάποια ‘μεγάλα’ σωματεία, ρωτάνε ποτέ θα τα εισπράξουνε!!!

Το περιμένουν, πως και πως, αυτό το ¼ του εκατομμυρίου που θα πάρουνε από εμάς, για να στουπώσουνε τις τρύπες τους. Οι ‘φανατικοί’ οργανωμένοι οπαδοί τους, δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά και ούτε καν το έχουν αναφέρει. Όλοι περιμένετε τα €ωρο του ΑΠΟΕΛ για να επιζήσετε, κακόμοιρα ‘κακά’ παιδακια!!!

Εάν έχετε τα κότσια, και την ευθιξία βγείτε ανοιχτά και πείτε στο κόσμο σας, που τον φανατίζετε συνεχώς, ότι εμείς δεν θα πάρουμε τα λεφτά που μας δίνουν χάρη του ΑΠΟΕΛ. Θα τα επιστρέψουμε πίσω στην ΚΟΠ και ας τα δώσει εκείνη σε αλλά σωματεία των πιο μικρών κατηγοριών. Αλλά, που τολμάτε να κάνετε τέτοιες δηλώσεις. Ούτε καν δεν θέλετε να διανοηθείτε ότι χάσετε αυτά τα €250,000 που θα σας δοθούν. Τα έχετε βάλει ήδη, σαν μέρος του προϋπολογισμού σας, κουφάλες!!!

Στους π@ρτ@υς δεν σας πιάνει κανείς. Είστε οι πρώτοι με διαφορά. Είστε οι πρωταθλητές!!!

Να κάνετε την προπαγάνδα σας, όπως εσείς καλύτερα ξέρετε, αλλά να τρώτε και να πίνετε από τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ, δεν σας χαλάει καθόλου. Κι ‘άλλα να είχε!!!!

Αντί να λέτε ‘Δοξάζομε σε ΑΠΟΕΛ μου, που μας ταΐζει, ποτίζει και μας φροντίζει’, μόνο να κατηγορείτε  και να λασπολογείτε ξέρετε. Προσέξετε να μην πάθετε, ότι παθαίνουν κάποιες ομάδες στην Ελλάδα, και θα αναγκαστείτε να βγείτε φανερά για να σας δανείσουμε και άλλα ευρωπουλάκια, για να μην διαγραφείτε.

Δεν ξέρετε την παροιμία που έχουμε εδώ στο νησί μας, που λέει «Μην δαγκώνετε το χέρι που σας ταΐζει»!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ο ΠΑΠΑΣ σας

Hitman

Like
Share
Tweet