Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απόψε πρέπει…

APOEL AUTOKRATORAS (1)Τι όρεξη Θεέ μου σήμερα…Το μυαλό μας ήδη είναι ΓΣΠ!!! Δεν περνά η ώρα, δεν περνά με τίποτα. Αγωνία. Ανησυχία. Πόρωση. Πελλάρα. Άγχος. Όλα μαζεμένα και μπερδεμένα αλλά αν δεν πάει η ώρα 18:00 να ξεκινήσουμε που έσσω εν κάμνουμε τίποτε. Φυλάξτε αδέλφια τις δυνάμεις σας για απόψε. Είμαστε λίγο πριν το sold out-πανικόςκαταποντισμός.

Φυλάξτε την όρεξη σας αδέλφια. Φυλάξτε την φωνή σας, χαλαρώστε το λαρύγγι σας, ηρεμήστε με ακόμα 2-3 καφέδες γιατί σε λίο εννα αρκέψουμε να πίνουμε. Πορωθείτε πελλάνετε τζαι κάμετε τους τα ούλλα απόψε παικτρόνια μας! Απόψε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξαναγράφουμε ιστορία ΟΛΟΙ μαζί. Είμαστε ΑΠΟΕΛ τζαι γουστάρουμε να ξέρουμε ότι διούμεν τα πάντα σπίτι μας τζαι γίνεται ΚΑΜΙΝΙ. Έδρααρααα εδράρααα. Η πορτοκαλί λάβα απόψε θα τους διασύρει ΟΛΟΥΣ!

Παικτούρες; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ. ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ, δεν θέλουμε ΟΥΤΕ δεχούμαστε τίποτα λιγότερο! Που τα σοβαρά τωρά ξέρετε τι θα κάμετε μεν γινούμαστε γραφικοί. ΠΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΚΑΝΕΤΕ ΣΙΕΡΑ!

Εμείς πάστην κερκίδα…ξέρουμεν!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ!

AU*FAN

Like
Share
Tweet