Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποσύρεται

Πριν από μερικούς μήνες ο Θεόδωρος Κυριακίδης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ και σκόρπισε μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, μιλώντας με τον στενό του κύκλο, βλέπει ότι αυτή η προσπάθεια που κάνει δεν βρίσκει την ανάλογη υποστήριξη από τους ‘πορτοφολάδεςΑΠΟΕΛιστες, που στην αρχή τον παρότρυνα να αναλάβει και θα τον στήριζαν οικονομικά.

Ο άλλος μεγάλος λόγος που τον οδήγησε σ ‘αυτή του την απόφαση είναι ότι ο νυν πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδη, δεν δέχεται να αποχωρίσει από την θέση του, δηλαδή δεν ταράσσει που τζιαμέ και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει τους πόρους όπου θα τον οδηγήσουν να βγει από την οικονομική αδιέξοδο.

Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Γιάννης Δημητρίου, που στην αρχή στήριζε τον Θεόδωρο Κυριακίδη, μετά τον οικονομικό έλεγχο που έχει κάνει και διαπίστωσε ότι τα οικονομικά της εταιρείας, είναι ακριβώς όπως τα παρουσίασε η διοίκηση, κλείνει προς την υποστήριξη του νυν προέδρου.

Το θέμα του γήπεδο, που είναι στο τελικό στάδιο, είναι ένας ακόμη επιπλέων λόγος, που γέρνουν την πλάστιγγά προς την μεριά του Μανιταρά, όπου όλοι θέλουν να τον αφήσουν να συνεχίσει για να κάνει το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛιστα πραγματικότητα.

Με όλα τα πιο πάνω, ο Θεόδωρος Κυριακίδης, νιώθει ‘αδύνατος’ να διεκδικήσεις την προεδρία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό θα αποχωρίσει.

Περιμένουμε με ανυπομονησία της εξελίξεις.

Hitman

Like
Share
Tweet