Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποχωρήσεις – Απόψεις

Mantoukas-XiotisΑπό την μέρα που αλλάξαμε τον προπονητή μας και ανάλαβε ο κ. Τόρστεν Φινκ και προανήγγειλε η διοίκηση ότι θα κάνει ότι τις ζητηθεί από τον νέο προπονητή για να ανεβεί ξανά το επίπεδο στην ομάδα μας, όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και μη, ασχολείται με το ποιοί ποδοσφαιριστές μας θα αποχωρίσουν για να έρθουν οι νέοι. Οποίους και να ερωτήσεις, όλοι σου λένε διαφορετικούς συνδυασμούς ποδοσφαιριστών που πρέπει να αποχωρήσουν. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που θα επιχειρεί να κάνει ο νέος μας προπονητής, αφού …

Ούτε και εμείς που τους βλέπουμε εδώ και τόσο καιρό δεν συμφωνούμε για το ποιοί πρέπει να αποχωρίσουν για να αδειάσουν οι θέσεις. Πόσο μάλλον για ένα νέο προπονητή που πρέπει να κινηθεί που γρήγορα για να προλάβει την μεταγραφική περίοδο, και να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να μην αδικήσει τους ποδοσφαιριστές του και τον εαυτό του για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο και πρέπει να είναι σίγουρος για το τι θα πράξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κάνει 2-3 μεταγραφές για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας μας και να βρουν τα κίνητρα να παλέψουν ξανά για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται επείγοντως αλλαγή κλήματος στην ομάδα μας και πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο.

Μια από της απόψεις που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά τον τραυματισμό ξανά του Μαντουκα που θα λήψει για ακόμη 1.5 μήνες από τα γήπεδα είναι, γιατί να μην αποδεσμεύσουμε τον Μαντουκα και τον Χιώτη και να βάλουμε τον ένα τεχνικό διευθυντή και τον άλλο προπονητή τερματοφυλάκων και να μείνουν για όσο καιρό θέλουν στο ΑΠΟΕΛ, αφού δεν θα εχουν καμία σχέση με την νέα τεχνική ηγεσία;

Αυτή η εισήγηση, μέσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, άρχισε να δουλεύεται στο μυαλό τους, και πολλοί από εμάς δεν την βρίσκουν και καθόλου άσχημη. Είναι δικά μας παιδιά πλέον, και καλύτερους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ από αυτούς δεν θα βρούμε στο πόστο τους, όσο και εάν κοιτάξουμε αλλού. Υπάρχει όμως και το ρίσκο αυτής εισήγησης, γιατί και οι δυο τους είναι παιχταράδες και μπορούν να βοηθήσουν σε κάποια παιχνίδια εάν χρειαστεί. Ειδικά ο Χιώτης, έχει την εμπειρία που μπορεί όταν χρειαστεί, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να κατεβάσει τα ρολά. Ο κάθε ένας από εμάς, λέει τις απόψεις του, αλλά άλλοι πρέπει να τα ζυγίσουν τα πράγματα και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Αυτά όλα περιτριγυρίζουν στον νου όλων των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, και όλοι μας πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις του προπονητή και της διοίκησης μας και όλοι πρέπει μας να τις στηρίξουμε και βοηθήσουμε σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει. Εμείς όλοι είμαστε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και να την εμψυχώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ.

Hitman

Like
Share
Tweet