Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρχή με Χόχα …

Μπαίνουμε αισίως στην τελική κατάταξη των αγώνων του πρωταθλήματος, έχοντας ελαφρύ προβάδισμα δύο βαθμών από τη δεύτερη ομάδα που ακολουθεί. Πρώτος μας αντίπαλος, η Χόχα των χιλίων  ( και βάλε ) προβλημάτων. Διοικητικά, αγωνιστικά, έξω αγωνιστικά και οικονομικά …

Αυτά όλα, δεν πρέπει κατ ουδένα λόγο να μας αποπροσανατολίσουν και να κατέβουμε στο γήπεδο χαλαρά πιστεύοντας πως έχουμε το παιχνίδι στο τζεπάκι! Πολλοί ισχυρίζονται πως, η Χόχα δεν έχει στόχους τη φετινή χρονιά έχοντας αποκλειστεί και από τον θεσμό του κυπέλλου. Διαφωνώ κάθετα!

Η Χόχα και οι οπαδοί της, έχουν τον ίδιο στόχο κάθε χρόνο και αυτός δεν είναι άλλος από το να “κόψουν” βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Να είμαστε βέβαιοι πως θα το προσπαθήσουν και την Κυριακή. Ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ όμως, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα. Τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας όμως, δυστυχώς δεν μας αφήνουν να εφησυχαστούμε. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας προβληματίζει και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί.

Ο προπονητής μας θα πρέπει αμέσως να βρει τις λύσεις όσον αφορά αυτό το κομμάτι, διότι σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος δεν επιτρέπονται τα παιδαριώδη λάθη. Κάθε λάθος, θα πληρώνεται διπλά και αυτό πρέπει να το έχουμε καλά υπόψη μας. Αν δεν χάναμε βαθμούς από τις ήδη διαβαθμισμένες ομάδες του Εθνικού και του Άρη, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Θα είχαμε πιθανόν και το περιθώριο του λάθους που τώρα δεν έχουμε. Το ΑΝ όμως, δεν μετρά έτσι βλέπουμε αυτό που έχουμε, το προβάδισμα δηλαδή των δύο βαθμών. Προβάδισμα που θα πρέπει να διαφυλαχθεί τουλάχιστον ( προς το παρών ) και να αυξηθεί όταν έρθει η ώρα και η στιγμή …

Κάθε πράγμα όμως στην ώρα του … Αυτή τη βδομάδα σκεφτόμαστε το “αιώνιο” ντέρμπι και τίποτα άλλο. Την Κυριακή στις  15:00, θέλουμε να δούμε 11 ποδοσφαιριστές αποφασισμένους και πανέτοιμους να γράψουν Ι6ΤΟΡΙΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ι6ΤΟΡΙΑ

Αιτωλός

Like
Share
Tweet