Ας ζούνε με ένα όνειρο…

aekΤα ψέματα κοντεύουν να τελειώσουν για όλες τις ομαδούλες που απαρτίζουν το πρωτάθλημα μας. Επικοινωνιακοί πόλεμοι, επιστολές πάνε και έρχονται σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες ανα το παγκύπριο, πρόεδροι ομάδων πραγματοποιούν συναντήσεις με άτομα από την πολιτική της επαρχίας του για να συζητήσουν δήθεν για το «πρόβλημα» της διαιτησίας, «αιώνιοι» συνεχίζουν το ίδιο βιολί με την διαιτησία κ.τ.λ.

Βλέπετε κοντεύει το τέλος και αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς και όλοι τους κατανόησαν ότι και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή θα τον σηκώσει η ομάδα που έχει πραγματικό εξώστη στην καρδιά της Λευκωσίας. Θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο η ομάδα που στην συλλογή της έχει 25 πρωταθλήματα (μαζί με το φετινό), 22 κύπελλα (επίσης μαζί με το φετινό), 13 ασπίδες και σε σύνολο 58 τρόπαια.

Η δήθεν καλύτερη ομάδα της επαρχίας Λάρνακας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκόψει την πορεία αυτή του ΑΠΟΕΛ μας, που από το -7 και με ένα σερί 12 νικών βρεθήκαμε στο +3 και με ορατό το +6. Η μπάλα θα είναι στα πόδια των παικτών του ΑΠΟΕΛ και μόνο αυτοί ξέρουν τον τρόπο να κερδίσουμε φέτος την μοναδική μας αντίπαλο για τον τίτλο.

Αυτοί ονειρεύονται πρωτάθλημα και πιθανή είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ αλλά θα μείνουν με το όνειρο. Άστε τους να βγαίνουν σε ποδοσφαιρικές εκπομπές του ραδιοφώνου και να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρούν το δίκιο τους. Άστε τους να γράφουν στα ίντερνετ και στα φέισμπουκ για την παράγκα του Πετρίδη και του ΑΠΟΕΛ. Αφήστε τους να συζητάνε μεταξύ τους και να κλαίνε τον Μάϊο όταν εμείς θα πανηγυρίζουμε.

Εμείς θα πάμε 2000 την Κυριακή στο ΓΣΖ, πιθανόν για τελευταία φορά αφού πιθανότατα η αεκ θα έχει το δικό της χώρο (έδρα;). Κάναμε τόσα και τόσα γήπεδα δικά μας με την παρουσία μας, ακόμη ένα στην συλλογή μας δεν θα βλάψει κανένα. Όσοι θα είμαστε την Κυριακή στο γήπεδο ας γίνουμε ο 12ος παίκτης και ας δείξουμε σε όλους ότι σε αυτό το νησί, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ, και οποιοσδήποτε άλλος πιστεύει σε πρωταθλήματα, ΖΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ που στο τέλος η πραγματικότητα αποδεικνύετε ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός  

Like
Share
Tweet