Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άστραψαν και Βρόντηξαν

prodromos_pierosΑπό ότι ακούστηκε, η διαφημιζόμενη, μεταγραφή του Πιέρου σε ομάδα του εξωτερικού με το τέλος του πρωταθλήματος, μάλλον απίθανη, φαντάζει, γιατί τις τελευταίες μέρες αστραπές και βροντές έπεσαν στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ από τον Πρόδρομο και τον Πιέρο. Φώναζαν και αντάλλασσαν βαριές κουβέντες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και συμφέροντα. Ο ισχυρός άντρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, θέλει ο ΑΠΟΕΛ να έχει όσα περισσότερα οφέλη από μια πιθανή μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, και ο ποδοσφαιριστής μας Πιέρος Σωτήριου, θέλει να κάνει την καλύτερη μεταγραφή που μπορεί για την καριέρα του και τα οικονομικά του.

Ο Πρόδρομος, πιέζει τον Πιέρο να υπογράψει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για θα κάνει τράμπα με τον φίλο του τον Μαρινάκη τους Γιαννιώτα και Λαιφη και να πάρει και χρήμα. Το βλέπει σαν την καλύτερη συμφέρουσα πρόταση που έχει ο ΑΠΟΕΛ, για να δώσει το ακριβότερο του περιουσιακό στοιχείο. Θέλει τον Γιαννιώτα να μείνει για πάντα στο ΑΠΟΕΛ, γιατί του αρέσει ο τσαμπουκάς του στο γήπεδο και επίσης θέλει το Λαιφη, το καλύτερο νεαρό Κύπριο αυτή την στιγμή να έρθει στην ομάδα μας, για να αντικαταστήσει τον Μοράις. Επίσης θα πάρει και ένα ποσό γύρο στις €750,000.

Από την άλλη, ο Πιέρος, δεν θέλει να παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα από την στιγμή που έχει προτάσεις από άλλα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, π.χ. Γαλλικό, και προσφέρουν στο ΑΠΟΕΛ περίπου €2,500,000 για να τον αποκτήσουν.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ανένδοτος, ο Πρόδρομος έχει ‘μουλαρώσει’ και η τελευταία κουβέντα που είπε στο ποδοσφαιριστή και στον manager του, είναι ότι μόνο με πρόταση πάνω από €4,000,000 μέχρι τις 30/06/2017, θα μπορεί να αποχωρισει από την ομάδα μας.

Από ότι πληροφορηθηκα, οι δυο πλευρές έχουν σιησει τα δευτέρκα τους και ο manager του ποδοσφαιριστή ξεκίνησε το ψάξιμο, για να βρει τα λεφτά που ζήτα ο Πρόδρομος μέχρι 30/06/2017, αλλιώς ο Πιέρος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ. Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να λογικεύσουν τον πρόεδρο, για να μην στερήσει από τον ποδοσφαιριστή το όνειρο του να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού.

Περιμένουμε νεότερα.

Hitman

Like
Share
Tweet