Αυτός τι λέει και τι κάνει;

Ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αποχή των φίλαθλων / οπαδών από το γήπεδο της πρωτεύουσας, γιατί εμάς αυτό μας ενδιαφέρει, έχει το Γ.Σ.Π. και ο υπεύθυνος του, κ. Κωνσταντινίδης. Αρκετοί από τους υπεύθυνους της καταστροφικής κάρτας φιλάθλου, λένε ότι δεν είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου που απωθεί το κόσμο από τα γήπεδα, αλλά ποτέ δεν είπαν ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι λόγοι.

Εμείς θα πούμε για ακόμα ένα μεγάλο λόγο που δεν έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα, που δεν τόλμησε κανένας να το αγγίξει, λόγο προσωπικών συμφερόντων. Εμείς θα πούμε για το Γ.Σ.Π., που είναι η έδρα της ομάδας μας και τι κάνει ο υπεύθυνος του, κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης για να βοηθήσει αυτή την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί.

Δεν κάνει απολυτός τίποτα, γιατί δεν τον συμφέρει να κάνει αυτή την δεδομένη στιγμή. Δεν έχει κάνει ούτε και μια εισήγηση / υποχώρηση προς τον ΚΟΑ ή ΚΟΠ για να βρεθεί η χρυσή τομή για να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

  • Δεν θέλει να μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων,
  • ούτε να βελτιώσει την κατάσταση στις καντίνες,
  • ούτε να βελτιώσει τον τρόπο ελέγχου στις εισόδους,
  • αλλά ούτε να διαμορφώσει καλύτερα τους χώρους σταθμεύσεις για να έχει τόπο να παρκάρει περισσότερος κόσμος.

Ο κάθε ένας από τους πιο πάνω λόγους, έχει κάνει τον κόσμο να φύγει από το γήπεδο της πρωτεύουσας, γιατί πολύ απλά ο κόσμος για να πάει γήπεδο ταλαιπωρείται και πιο πολύ ένας οικογενειάρχης. Για ένα οικογενειάρχη, να πάει στο γήπεδο, θέλει μια περιουσία. Πρέπει να σταθμεύσει χιλιόμετρα μακριά, αφού το 50% των παρκινγκ είναι κρατημένα για τα μέλη του Γ.Σ.Π. και για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών. Οι καντίνες είναι πανάκριβες και η πιστότητα τους, χάλια μαύρα. Ασε το ότι οι τουαλέτες δεν είναι και οι καλύτερες και οι καθαρότερες.

Να πούμε και λίγο για τους stewards, που εκπαιδεύονται από το Γ.Σ.Π. και όχι από την ομάδα μας αλλά δανείζονται αυτοί οι ‘εκπαιδευόμενοι’, την ημέρα του παιχνιδιού στην ομάδα μας για να κάνουν τους ελέγχους. Αυτοί δεν κάνουν απολυτός κανένα ουσιαστικό έλεγχο και όταν όλα τα απαγορευμένα περάσουν μέσα στο γήπεδο, την ποινή την ‘τρώει’ η ομάδα μας και ο Φοίβος μαζί με τους ‘εκπαιδευομένους’ του, είναι κούπα απανη. Να πούμε ότι η ΚΟΠ θησαυρίζει πάνω στην ράχη μας, με τις ευλογίες του Γ.Σ.Π. και γι’ αυτό είναι φιλουθκια!!!

Να πούμε και το πιο σημαντικό;

Με όλα αυτά που γίνονται, δηλαδή την αισθητή μειώση των φίλαθλων στο γήπεδο, το ξέρει πολύ καλά ο κ. Κωνσταντινίδης, ότι η ομάδα μας, δεν μπορεί να κάνει το δικό της γήπεδο, γιατί δεν θα μπορεί να συντηρηθεί με τόση χαμηλή προσελεύσεις κόσμου. Αυτό τον κάνει πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, το ότι η ‘επιχείρηση’ του θα είναι μονοπώλιο στην πρωτεύουσα για τα επόμενα χρονιά.

Γι’ αυτό δεν κουνάει το δακτυλάκι του, να αλλάξει το οτιδήποτε, γι’ αυτή την κατάσταση,  αλλά θα σου το πούμε και σ’εσένα

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Hitman

Like
Share
Tweet