Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινά η προετοιμασία

startinglineΤελειώνουν οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, νέους και παλιούς. Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Κάτι νεότερο για τον επιθετικό δεν έχουμε όμως τα μέχρι τώρα ανακοινώσιμα αναφέρουν: καταρχήν συμφωνία με τον Jordi Codina Rodriguez, τον Semir Štilić για 3 χρόνια, με τον Vander Vieira για 3 χρόνια επίσης  και τέλος  συμφωνία με τον Guilherme De Souza (Choco) για 2+1 χρόνια. Ανανέωση συνεργασίας με Μπίδη (1 χρόνο), Κίσσα (2 χρόνια) και Nuno (2 χρόνια). Σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Δημήτρη Χαραλάμπους. Εκκρεμεί η απάντηση του Τζιμπούρ προς την διοίκηση μας για επέκταση συνεργασίας. Υπενθυμίζουμε οτι δεσμεύτηκε να δώσει την τελική του απάντηση   μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 18/06 και το επίσημο ΑΠΟΕΛ ανάφερε οτι δεν δεσμεύει την πλευρά του σε ενδεχόμενο που κρίνει ότι θα προχωρήσει με άλλη λύση.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα αρχίσει αύριο στον Αρχάγγελο, με την διεξαγωγή εργομετρικών εξετάσεων που θα διεξαχθούν σε γκρουπ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και χαμηλής έντασης προπονήσεις. Η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 23/06. Θα διαμείνει στο αθλητικό κέντρο «Mistral Sport» που βρίσκεται στην περιοχή  Gniewino. Οι εγκαταστάσεις είναι γνωστές στα περισσότερα μέλη της αποστολής αφού εκεί πραγματοποιήθηκε και η προετοιμασία της περσινής περιόδου.

 Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο προπονητικό κέντρο  «Mistral Sport» θα πραγματοποιηθούν και 4 φιλικά παιχνίδια στις ακόλουθες ημερομηνίες:
25/06 APOEL FC vs Atlantas Klaipeda Fc  (Mistral Sport)
27/06 Lechia Gdansk vs APOEL FC  (παλιό στάδιο του GDANSK)
30/06 APOEL FC VS Arka Gdynia Fc  (Mistral Sport)
04/07 APOEL FC vs KKS Lech Poznan Fc (Mistral Sport)
Η ομάδα θα  επιστρέψει στις  Κύπρο στις 05/07.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ Π-Α-Ν-Τ-Α!

Like
Share
Tweet