Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχάριστοι δεν είμαστε

mbides_clΟ τελευταίος μας, μεγάλος αρχηγός μας, Κωσταντίνος Χαραλαμπίδης, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από 28 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας, όπου για 23 χρόνια αγωνιζόντανε στην ομάδα της καρδιάς τους, την ομάδα του των μεγάλωσε, την ομάδα που του χάρισε όλες τις ποδοσφαιρικές του επιτυχίες, το ΑΠΟΕΛ.

Κανείς από εμάς, τους ΑΠΟΕΛιστες, δεν μπορεί να ξεχάσει το Μπιδη, που από ηλικία 17 ετών, αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ, και ξεχώριζε για το ταλέντο του, το ήθος του και των επαγγελματισμό του.  Οι χαρές που μας, έχει προσφέρει, ο Κωσταντίνος, είναι πάρα πολλές, και όλοι μας, τις αναγνωρίζουμε.

Σίγουρα, όλοι μας, έχουμε πικραθεί, από την τελευταία του απόφασή, να αγωνιστεί με την Αεκ Λάρνακας, παρόλο που τον είχαμε όλοι προειδοποίηση ότι θα κάνει μια λάθος κίνηση. Όμως, κάνεις μας, δεν μπορεί να ξεγράψει τον Χαραλαμπίδη, από ΑΠΟΕΛιστα και το τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Αυτό του το λάθος, δεν είναι καθόλου αρκετό, να σβήσει αυτά τα 23 χρόνια που αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ, και όπως είπε και ο Χρίστος, «ὁ ἀναμάρτητος πρῶτος τόν λίθον βαλέτω».

Είμαστε σίγουροι ότι δεν το έκανε για τα λεφτά, το έκανε γιατί κανένας ποδοσφαιριστής, δεν θέλει να πιστέψει ότι έφτασε το τέλος της καριέρας του, ειδικά όταν είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει, και η ζωή του Μπιδη είναι μόνο ποδόσφαιρο από την ηλικία των 7 ετών, όταν πρωτοπάτισε το πόδι του στον Αρχάγγελο. Να μην ξεχνάμε όταν το 2008, επέστρεφε από το εξωτερικό, Γερμανία, είχε τεράστια οικονομική πρόταση από την ομόνοια, αλλά αυτός επέλεξε τα λίγα, για να έρθει στην ομάδα της ζωής του.

Με την ομάδα μας, κατέκτησε όλους τους ποδοσφαιρικούς του τίτλους, και ήταν στις μεγαλύτερες μας επιτυχίες.

  • 8 Πρωταθλήματα
  • 4 Κύπελλα
  • 6 Super Cup
  • 3 Χ Ομίλους του Champions League
  • 3 X Ομίλους του Europa League

Εμείς, αχάριστοι δεν θα γίνουμε ποτέ. Ξέρουμε να εκτιμάμε και να επαινούμε τους ποδοσφαιριστές που μας πρόσφεραν, βλέπε Τρισκοφσκι, Ατορνο κ.α., και δεν θα εκτιμήσουμε τον δικό μας παιδί, Κωσταντίνο Χαραλαμπίδη?

Βλέποντας αυτό το βίντεο, τα λόγια είναι περιττά.

Εμείς θέλουμε να του ευχηθούμε, ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένεια του. Καλή επιτυχία Κωσταντίνο Χαραλαμπίδη. Θα είσαι πάντα, ένας από τους καλύτερους, σύγχρονους αρχηγούς μας.

Hitman

Like
Share
Tweet