Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άξιοι Συγχαρητηρίων

514Όταν υπάρχει θέληση, οργάνωση μα πάνω απο όλα αγάπη για τον συνάνθρωπο όλα γίνονται! Έτσι κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας μας δημιούργησαν την ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛ. Για όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι άξιοι συγχαρητηρίων και το μπράβο είναι πολύ λίγο σαν λέξη να περιγράψει το κοινωνικό έργο που κάνει αυτή η ομάδα. Διαβάστε τι αναφορά έγινε απο το facebook των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ για την τελευταία οικονομική βοήθεια που έδωσαν σε γυναίκα οπαδό της ομάδας μας:

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν την προσφορά τους (επίσκεψη σε γυναίκα οπαδό του ΑΠΟΕΛ).

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Με αυτό το σύνθημα συνεχίζουν την προσφορά τους οι εθελοντές φίλοι ΑΠΟΕΛ που σήμερα επισκέφτηκαν την γυναίκα οπαδό του ΑΠΟΕΛ που πάσχει από την επάρατη νόσο για να της παραδώσουν επιταγή Βοήθειας αξίας 2.500 ευρώ.

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ με Οκταμελή αντιπροσωπία επισκεφτήκαν την οπαδό του ΑΠΟΕΛ στο νοσοκομείο που νοσηλεύετε και παράδωσαν σήμερα (18/2/2015) επιταγή αξίας €2500 ευρώ για κάλυψη των εξόδων νοσηλείας της σε ιδιωτική κλινική ενώ καλύφθηκε και ένα μέρος των εξόδων για αγορά ανυψωτικής καρέκλας που τοποθετείτε στην σκάλα για ευκολότερη μετακίνηση στο χώρο της οικίας .

Δύναμη και κουράγιο.
Εθελοντές Αγάπης…. Εθελοντές Ζωής….
Δ.Σ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛ

Like
Share
Tweet