ΒαςΒας…στα @ρχιδι@ μας

xapiaΌπως όλοι καταλάβαμε εδώ και αρκετό καιρό όλοι οι μη ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να ενώσουν δυνάμεις για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της ομαδάρας μας, γιατί οι ομαδούλες τους άρχισαν να χάνονται και να σβήνουν. Δεν μπορούν να αντέξουν πια άλλες εξευτελισμούς στην ομάδα τους και έχουν ‘κηρύξει τον πόλεμο’ ενάντια στο ΑΠΟΕΛ, που η αγωνιστική του δράση τους κάνει τόσο πολύ δυστυχισμένους. Δεν αντέχουν να μας βλέπουν άλλο στον εξώστη, δεν αντέχουν άλλο να μας βλέπουν στις 21:45, δεν αντέχουν να μας βλέπουν με τα τρόπαια ψηλά στο οίκημα μας. Ο ΒαςΒας (και η εφημερίδα φιλελεύθερος) ένας από τους πολλούς που έχουν πάθει ψυχολογικά από την ομάδα μας. Προσπαθεί να βρει υποστηριχτές σ’ αυτή του την εκστρατεία που κήρυξε ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και τους οπαδούς του. Και αφού είναι τόσο σίγουρος ο μ@λ@κ@ς ότι δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου του έχουμε ανοιχτή πρόκληση να έρθει να βάλουμε στοίχημα από τώρα, ότι θέλει. Εάν έχει @ριχδι@ να έρθει μπροστά και να βάλει το στοίχημα, αλλιώς να πιάσει τα βαρετά και ασήκωτα @ρχιδι@ μας. Έτσι για να γνωρίζει και να το χωνέψει

Δεν υπάρχει καμία ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα που μπορεί να μας συναγωνιστεί και καμία δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε ακόμα το κύπελλο. Οι δυο από τις πέντε πρώτες ομάδες, εκτός του ΑΠΟΕΛ, έπρεπε να ήταν στην 4η κατηγορία λόγω των πολλών χρεών που έχουν και τους εκατοντάδες διακανονισμούς που κάνουν και είναι πολύ χατιρικός που βρίσκονται στην κατηγορία των μεγάλων. Η άλλη που διεκδίκησε πρωτάθλημα πέρσι με το ΑΠΟΕΛ, είναι ένα πυροτέχνημα που εμφανίζεται μέσα-μέσα κάποιες χρονιές. Που ήταν φέτος; Ο φετινός διεκδικητής του πρωταθλήματος, ενάντια στο ΑΠΟΕΛ, είναι από μόνος του μια απομίμηση και φάνηκε περίτρανα στην φετινή του πορεία, ότι δεν έχει το μέταλλο και είναι και αυτός απλός ένα πυροτέχνημα όπως τους τις υπόλοιπες άλλες ομάδες. Δεν έχει καμία ομάδα το μέταλλο του πρωταθλητισμού και καμιά ομάδα δεν μπορεί να μας νικήσει στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο μοναδικός λόγος που φέτος είχαν από μόνες τους κάποιες κρυφές ελπίδες, ήταν εξολοκλήρου από λάθη της ομάδας μας, βλέπε στο Γ.Σ.Π. Δόξα, Αγία Νάπα, Οθέλλος. Εκείνο τον καιρό (Χριστούγεννα) το ΑΠΟΕΛ ήταν 5 βαθμούς πιο πάνω από τον 2ο και απλα εμείς δώσαμε ενδιαφέρον στο ‘νεκρό’ πρωτάθλημα. Δεν ήταν γιατί επέτυχαν κάτι οι άλλες ομάδες, ήταν γιατί εμείς δεν είχαμε συναγωνισμό και αδιαφορήσαμε.

Με το να βγαίνει και να γράφει ο ΒαςΒας και ο κάθε ΒαςΒας δεν τους βοηθάει καθόλου απεναντίας, πεισμώνει περισσότερο το κόσμο του ΑΠΟΕΛ και τον φέρνει πολύ ποιο κοντά και θα ζητάμε πολύ πιο επιτακτικά από την διοίκηση μας να παίρνουμε όλα τα τρόπαια, μέχρι οι άλλες ομάδες να ‘πνίγουν’ στα χρέη και να μην έχουν από πού να πιαστούν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λύση κ.ΒαςΒας που δεν τους την έχετε αναφέρει. Τώρα με την προσπάθεια που γίνεται για ενοποίηση με την ψευδό-ομοσπονδία των κατεχομένων, έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν κοντά τους, οι ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα, και να προσπαθήσουν να το πάρουν με αυτή την ομοσπονδία. Είναι και αυτή μια λύση. Σκεφτείτε το, γίνεται. Το σενάριο που λέει ότι  θα πρέπει να δίνουμε μια από τις τέσσερις θέσεις που έχουμε στην Ευρώπη στους τουρκοκύπριους, εκεί να δει γέλια που θα κάνουμε εμείς ρε μ@λ@κ@ ΒαςΒας. Θα ‘σφάζονται’ από μόνοι τους και θα βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου για να πάρουν μια θέση στη Ευρώπη για να πάρουν λίγα ευρώ. Αυτούς που προσπαθείς να ενώσεις, θα ‘αλληλοσκοτωθούν’  από μόνοι τους.

Η ομάδα μας, ο ΑΠΟΕΛ, θα κυριαρχεί για την επομένη τουλάχιστο 5ετια και όχι μονό. Χωνέψετε το γιατί αυτοί είναι αλήθεια. Όλα τα άλλα που λέγονται είναι παραμύθια τις χαλιμάς. Όσοι δεν το αντέχουν ουστ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Υ.Γ. ΒαςΒας πιάσματα ξανά

Hitman

Είσαι παίχτης του στοιχήματος; Θέλεις τις καλύτερες επιδόσεις; Θέλεις το πιο ψηλό Bonus της αγοράς μέχρι και €120; Κάνε εγγραφή τώρα στην Winmaster.com

Like
Share
Tweet