Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπόι Βάτερμαν, μεταγραφές!!!

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν στο Αρχάγγελος, ότι εφαν…εφασιν, για να ξεκινήσουν τις προπόνησης, για να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Τετάρτη 03/01/2018. Το νέο πρόσωπο στον Αρχάγγελο θα είναι η πρώτη μας χειμερινή μεταγραφή, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Guilherme Dellatorre και θα τον ακολουθήσει ο επόμενος.

Η δεύτερη χειμερινή μας μεταγραφή, θα είναι ο Σουηδός αμυντικός Πολυακοφ, που μάλλον σήμερα θα είναι στην Κύπρο για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επισημά από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Ο Πολυακοφ, ενδέχεται να δώσει αρκετές λύσεις στην αμυντική γραμμή, μιας και έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις.

Η ομάδα μας, δικαιούται να κάνει ακόμη 2 μεταγραφές και μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως το μεταγραφικό πλάνο λόγο του τερματοφύλακα μας Βάτερμαν. Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση μας, βρίσκονται σε μεγάλο δίλημμά, εάν θα πρέπει να εγγράψουν τον Μπόι Βατερμαν ξανά στο ρόστερ της ομάδας μας, τώρα τον Γενάρη ή τον Ιούνιο. Ο τερματοφύλακας μας, Βατερμαν, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αρχές του Φλεβάρη και αυτό είναι που προβληματίζει αρκετά.

Η τρίτη μεταγραφή θα γίνει σιγουρά, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η θέση, λόγο της περίπτωσης του Βατερμαν, αλλά ότι και εάν αποφασιστεί, πρέπει να γίνει σύντομα. Θέλουμε οι μεταγραφές μας, να τελειώσουν το συντομότερο, γιατί ο Γενάρης, έχει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια, που θα διαμορφώσουν το σκηνικό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εμείς θέλουμε από την ομάδα μας, τώρα που τελείωσε το Champions League και πήραν ανάσες, στην διακοπή των Χριστουγέννων, να είναι σε θέση να κερδίζουμε όλα ανεξαίρετος τα παιχνίδια μας, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το 27ο και 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία μας. Οι δικαιολογίες πλέων δεν έχουν χώρο στα στοματά μας και τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει οποιαδήποτε απώλεια.

Είμαστε καρφωμένοι στην κατάκτηση του τίτλου και τίποτα δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από αυτό. Το τρένο θα ξεκινήσει και θα διασύρει τα πάντα στο πέρασμα του, γι’ αυτό να προσέχετε, για να μην μας πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet