Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bullseye

Έπρεπε να μας το πει ένας ΑΠΟΕΛιστας προπονητής, για να καταλάβουμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε. Ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, στις δηλώσεις του μέτα το τέλος του παιχνιδιού μας με τον Ερμή, είπε «Ο Αρχάγγελος δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή μου, όμως το σήμα στην καρδιά…» και τότε όλοι μας μείναμε με το στόμα ανοικτό!!!

Μάλιστα, περιμέναμε ένα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας, και νυν προπονητή μας, να μας υπενθυμίσει τι εστί ΑΠΟΕΛ. Μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ και ο νους μας πάει μόνο στο ποδόσφαιρο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και αθάνατο θα ζει. Είναι το σήμα που πρέπει να είναι βαθιά μέσα στην καρδιά και στην ψυχή μας.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο για τον Εξώστη και την Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι 24/7, δηλαδή, 24 ώρες, 7 μέρες και 12 μήνες τον χρόνο μέσα στην καρδιά μας και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνούμε αυτό.

Με τις πρώτες του δηλώσεις, ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, κτύπησε Bullseye και κατάφερε να αγγίξει το κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να τον φέρει στα λογικά του, για να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε.

Ευχαριστούμε, κ. Πουρσαϊτίδη που μας το θύμισες, γιατί κάποιοι από εμάς, έχουμε ξεφύγει και λεηλατούμε αυτό το έμβλημα, που έπρεπε να το είχαμε σαν κόρη οφθαλμού. Σε ευχαριστούμε για την υπενθύμιση.

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομαδα μας και να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα σταθεί διπλά σου, οπότε τον χρειαστείς. Ευχόμαστε να τελειώσει όσο πιο γρηγορά γίνετε αυτός ο περιορισμός από τα γήπεδα λόγο της πανδημίας, για να έρθουμε σύσσωμοι στο γήπεδο να σας στηρίξουμε από κοντά.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet