Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλο και πιο κοντά!

sentoniΌσο περνούν οι μέρες, οι ώρες, τα λεπτά τα δευτερόλεπτα, τόσο κοντά νιώθουμε στον παλμό του γηπέδου και τόσο πιο κοντά νιώθουμε οτι έρχεται η πρόκριση. Όλα αυτά θέμα χρόνου αλλά και διάθεσης, πάθους, νεύρου αλλά και του κόσμου. Η προπώληση έχει πάει στις 14000 και έχει επίσημα ανοίξει το βόρειο πέταλο για να χωρέσει τους ΑΠΟΕΛίστες που θα παρευρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο καμίνι ΓΣΠ. Όλα είναι στα χέρια μας αλλά και σινάμα στα πόδια μας…

Μπορεί να μήν “χαρήκαμε” που είμαστε ήδη στους ομίλους του Europa League γιατί απλά θέλουμε να βρισκόμαστε στους καλύτερους των καλύτερων. Συζητούμε για το Champions League και η τρίχα ΚΑΓΚΕΛΟ!

Τόσο το θέλουμε τόσο το χρειαζόμαστε γιατι μήν ξεχνάτε οτι τα αστέρια…έρχονται με τα εκατομμύρια. Να έρθουν τα ταξίδια, να έρθουν οι διακρίσεις, τα χρήματα, τα εισιτήρια, τα κασκόλ, τα συγχαρητήρια και άλλα πολλά! Ας έρθουν οι αναμνήσεις ακόμα μιας εισόδου της ομάδας μας στο Champions League. Αυτό είναι πόθος αλλά και ανάγκη! Είναι απο εμάς αν θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές….τικ τοκ τικ τοκ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Like
Share
Tweet