Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δανία σου ερχόμαστε ξανά

Denmark_we_comeΈχει γίνει πια κανόνας. O ΑΠΟΕΛ για να μπει ομίλους πρέπει να περάσει από την Δανία πρώτα και μετά. Η μόνη διαφορά τώρα είναι ότι  αγωνιζόμαστε με την Μιντιλαντ στον 3ο προκριματικό γύρο αντί στον 4ο που αγωνιστήκαμε με την Κοπεγχάγη και Άλμποργκ.  Οι προκρίσεις απέναντι στις προηγούμενες ομάδες της Δανίας δεν σημαίνουν και πολλά εκτός το ότι έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Εάν δεν βρεθούμε στην μέρα μας και δεν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα της Δανίας είναι πιο έτοιμη από εμάς και σαφώς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η ομάδα μας ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματα της, να εφαρμόσει το νέο σχήμα που θέλει ο προπονητής μας και με όλα αυτά έχουμε και τραυματισμούς. Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά μας από θέμα τραυματισμών και ακόμη είναι η αρχή. Το ΑΠΟΕΛ

θα πάει στην Δανία για πάρει σκορ προκρίσης και στον επαναληπτικό του Γ.Σ.Π., στο καμίνι, να πάρει και την πρόκριση στον 4ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους, να έχουν περισσότερα τρεξίματα, και το πιο σημαντικό είναι να τελειώνουν τις φάσεις. Αυτό το τελείωμα των φάσεων είναι το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε άμεσα. Ακόμη δεν έχουμε βρει το ποδοσφαιριστή που έχει το εύκολο γκολ και αυτό μπορεί να μας στοιχήσει.

Περιμένουμε από την τεχνική μας ηγεσία να βρει ένα πλάνο με ποιους ποδοσφαιριστές θα πορευτούμε, σαν κορμός, για να μπορέσουν και οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν ομοιογένεια μεταξύ τους. Οι νέες προσθήκες δεν έχουν ακόμη μπει στο πετσί της ομάδας μας, ούτε μπορούν ακόμη να συνεργαστούν με τους παλιούς ποδοσφαιριστές μας σε κρίσιμες φάσεις. Αυτού του είδους τα προβλήματα θα ξεπεραστούν με την πάροδο των παιχνιδιών, άλλα σε αυτη την φάση που βρισκόμαστε πρέπει να περνούμε την ουσία που είναι η πρόκριση και να μπούμε στους ομίλους, εκεί που καθιερωθήκαμε τα τελευταία 5 χρόνια.

Το ταξίδι για την Δανία ξεκινά σήμερα Σάββατο 25/07/2015 και όλοι οι πρωταγωνιστές καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι οι απανταχού ΑΠΟΕΛΛΗΝΕΣ που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο θα είναι μαζί σου νοητά και οι φωνές μας θα φτάσουν μέχρι τα αυτιά των ποδοσφαιριστών.

Δανία σου ερχόμαστε ξανά, την πρόκριση θα πάρουμε όπως παλιά!

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet