Δεν απάντησε κανείς…

downloadΔεν θα αναπτύξω το τί έγινε με τον Ποτέ στο γήπεδο γιατί θα χάσω 10λεπτά απο τον πολύτιμο ΑΠΟΕΛίστικο μου χρόνο. Απλά διερωτούμε αν κάποιος απο την χομονοια απάντησε ή θέλει ή λογαριάζει να απαντήσει στον Πετεβίνο… «Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο να κάνει παράπονα η ομόνοια μετά τα ντέρμπι. Πραγματικά διερωτόμαστε που έγινε το λάθος . Για τα ρατσιστικά διερωτώμαι αν οι παράγοντες της ομόνοιας τα άκουσαν ή αν τους τα μετέφεραν…

Είπαν για 15.000 κόσμο που απευθύνθηκαν στον Ποτέ. Διακρίναμε τον Ποτέ να κάνει χειρονομίες και να τιμωρείται. Γιατί δεν ήταν ευαίσθητη η διοίκηση της Ομόνοιας όταν πάνω από 5 φορές οι οπαδοί της έβριζαν την οικογένεια του Εφραίμ το σχόλιο του. Και γιατί δεν υπάρχει ευαισθησία όταν εδώ και τρία χρόνια στην κερκίδα της Ομόνοιας βγαίνει πανό που εύχεται κάθε λογής αρρώστια σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μας»

Πάντως και να απαντήσετε του Νεκτάριου εγώ λέω… KEEP CALM AND TRY AGAIN! Καταντήσατε να βγάζετε ανακοινώσεις απο το ακέλ και τις άλλες σελίδες ΣΑΣ για θέματα που πιστεύετε είναι σοβαρά και αφορούν ΕΜΑΣ ενώ τα δικά σας δεν τα βλέπετε ούτε τα συζητάτε και ούτε γράφετε για αυτά ΠΟΤΕ.

Εμείς χαιρόμαστε που συνεχίζετε εδώ και χρόνια να ζείτε στον δικό σας κόσμο και να κατηγορείτε πρίν-μετά και σχεδόν πάντα μόνο εμάς. Δεν θέλουμε να σταματήσετε γιατί ένας απο τους κύριους λόγους που βρίσκεστε τόσο χαμηλά εδώ και χρόνια είναι αυτό. Σίγουρα τα μυαλά σας δεν αλλάζουν και έτσι θα κρατήσετε τους ίδιους ρυθμούς για πολλά χρόνια ακόμα!

ΑΠΟΕΛίστας των αστεριών

Like
Share
Tweet