Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν θα είναι εύκολο

3776838135_0a9eca1d2fΤην Τρίτη 04/08/2015 και ώρα 20:00 η ομάδα μας θα δωσει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Γ.Σ.Π. το οποίο θα κρίνει πολλά πράγματα για την φετινή σεζόν. Έχουμε το επαναληπτικό μας παιχνίδι με την Μιντιλαντ Δανίας, όπου στο 1ο παιχνίδι κερδίσαμε με 1-2. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το σκορ, να νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει και ότι η πρόκριση είναι πλέον δεδομένη. Αυτοί που καταλάβουν από ποδόσφαιρο και τα έχουν ξαναζήσει αυτά  τα παιχνίδια, ξέρουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με παγίδες και ότι απλα ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Μπορεί πολύ…

Εύκολα αυτό το προβάδισμα που έχουμε να χαθεί και να βρεθούμε έξω από τα νερά μας.  Η τεχνική μας ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και προσγειωμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει, να προκριθούμε στον 4ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας μας και αυτό πρέπει να κάνουμε. Η ποδοσφαιριστές μας παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζουν ρυθμούς άλλα ακόμη δεν έχουν φτάσει το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις που ακολούθουν. Τώρα σημασία έχει να παίρνουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Όλοι εμεις οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ έχουμε την υποχρεώση να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας και δώσουμε τον παλμό που επιβάλεται να έχει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π. για να ωθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας στην πρόκριση. Κανένας δεν πρέπει να λείψει από αυτό το παιχνίδι και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν πρέπει να λείπουμε από κανένα παιχνίδι της ομάδας μας. Είναι υποχρεώση μας να είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας όπου και αν αγωνίζεται.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman 

Like
Share
Tweet