Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι καμηλάρης

ael-gunΜετά τα τραγικά συμβάντα του Τσίριεου, και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα, όλοι οι αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, είχαν το το θράσος να αρχίσουν να κατηγορούν το ΑΠΟΕΛ και τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για δυο μέτρα και δυο σταθμά, για θέατρα του Κακά και του Σχίζα και ότι άλλο σκεφτεί το ηλίθιο τους μυαλό τους.  Η μεγάλη τους έννοια, είναι να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, πράγμα που είναι αδύνατο τώρα να μην συμβεί, γιατί πολύ απλά περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Δικαστικής επιτροπής, που θα κατακυρώσει τον αγώνα με 0-3 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Όλη την χρονιά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει τα έσχατα στο κυπριακό πρωτάθλημα, άλλα σχεδόν όλοι τους χαίρονταν γι’ αυτά, γιατί γίνονταν εις βάρος της ομάδα μας. Η ομάδα μας, με όσες δυνάμεις διάθεται, γενικά, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια, να μην ξεφύγει από την υπόθεση τίτλος, που τόσο πολύ το ήθελαν σχεδόν όλοι οι άλλοι. Γελούσαν όλοι πίσω μας…. Αλλά δεν είναι καμηλάρης….

Κρατηθήκαμε όρθιοι μέχρι την τελευταία αγωνιστική, και παιζόταν το πρωτάθλημα, παιζόταν ολόκληρη η χρονιά. Οι διοικούντες της Αελ, άρχισαν πολύ νωρίς το παιχνίδι της προπαγάνδας (βλέπε εισιτήρια) και των μεγάλων παραγόντων του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήθελαν να μας δείξουν ότι αυτοί είναι οι κυρίαρχοι του παρασκηνίου και αυτοί θα κάνουν κουμάντο. Ένα τρανό παράδειγμα είναι το παιχνίδι τους,  Ερμής vs Αελ, που όταν στο 46’ θα γινόταν αλλαγή ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Σαμάρας, όλοι η κερκίδα της Αελ γνώριζε ότι δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος, και άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να χαίρονται ότι κέρδισαν τον αγώνα. Ξεκίνησε τότε το σύνθημα από τους οπαδούς, Πρωτάθλημα (από Αελ), Κύπελλο (από Ερμή) και έγινε μια ωραία φιέστα στο γήπεδο μεταξύ των όλων των φιλάθλων. Εκεί οι δυο παράγοντες των ομάδων, ήθελαν να δείξουν στον υπόλοιπο κυπριακό ποδοσφαιρικό κόσμο, ότι εμείς είμαστε και ότι θέλουμε κάνουμε, είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο Θεός όμως δεν είναι όμως καμηλάρης, και τώρα θα την πληρώσετε με το ίδιο και ακόμη πιο ακριβό νόμισμα!

Το ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής 2013-14, απλά μένει η ανακοίνωση της δικαστικής επιτροπής. Το φύλλο αγώνος και η αστυνομία το λέει ξεκάθαρα ότι ο λόγος της διακοπής του αγώνα είναι λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Κακά. Δεν υπάρχει άλλη απόφαση, εκτός από την μηδενισμό της Αελ και να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του ΑΠΟΕΛ με σκόρ 0-3. Όσον και αν φωνάζουν, απειλούν, και ότι άλλο κάνουν, καλά κάνουν να το χωνέψουν ότι έχασαν το πρωτάθλημα, που δεν άξιζαν έτσι και αλλιώς και να παρακαλάνε να μην τους αφαιρεθούν και άλλοι βαθμοί. Εδώ πρέπει να επικεντρωθούν, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Η UEFA δεν αστειεύεται και δεν ξέρει καμία Αελ ή Σοφοκλέους.

Ναί θα το πάρουμε στα χαρτιά, θα το χαρούμε πάρα πολύ, θα το διασκεδάσουμε και θα ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας για τα ταξίδια του Champions League.  Για να μην ξεχνιόμαστε την Τέταρτη 21/05/2014 παίζουμε το τελικό κυπέλλου με τον Ερμή. Εάν θυμάμαι καλά, ο Ερμής βρίσκεται στον τελικό γιατί κέρδισε στα χαρτιά το παιχνίδι τους με την Αεκ Κουκλιών, μια πρόκριση που έχασε πανηγυρικά και στα δυο παιχνίδια μεταξύ τους. Είναι όμως στο τελικό και το χαίρεται και το καυχέται και κανένας δεν βγήκε να πει οτιδήποτε εναντίον του. Αλλά δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ. Εμείς τουλάχιστον είχαμε ακόμη 40’ να παλέψουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα και μας το στέρησαν οι ‘πιστολέρο’ Αελίστες!!!

Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε και την τελευταία φετινή κούπα. Μπράβο μας, και είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας.

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ

APOEL RULES και σε όποιον αρέσει!

Hitman

Like
Share
Tweet