Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι μόνο η κάρτα…

Χθες όταν ακούσαμε την δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, κ. Πετεβινος, για την μέχρι τότε προπώληση των εισιτήριων  (100 εισιτήρια) για το ένα παιχνίδι σημαντικής βαθμολογικής σημασίας, αναρωτηθήκαμε: ο λόγος είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου;

Σίγουρα η κάρτα φιλάθλου παίζει ένα σημαντικό λόγο σ ‘αυτή την περίπτωση, αλλά δεν είναι σίγουρα ο μοναδικός λόγος που ο κόσμος, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ, δεν πάει στα γήπεδα πλέον.

Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι που δεν θέλουν γήπεδα ‘εκκλησίες’, αλλά ούτε και ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος. Στο γήπεδο πρέπει να έχει ατμόσφαιρα, σασπένς, αδρεναλίνης και σίγουρα όχι βίας.

Οι άλλοι λόγοι που δεν πάει ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο, είναι ότι το προϊόν που προσφέρεται δεν είναι αντάξιο της τιμής του εισιτηρίου που πληρώνει, ειδικά όταν είσαι οικογενειάρχης. Το προϊόν, κυπριακό ποδόσφαιρο είναι υπερτιμημένο, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.

Τα γήπεδα μας είναι σε άθλια κατάσταση, οι καντίνες είναι ανεξέλεγκτες, οι τουαλέτες… καλύτερα να μην πούμε, οι συμπεριφορά των ανθρώπων του σταδίου…χώρκατοι και πάμε λέγοντας.

Όλα αυτά και πολλά άλλα που έπρεπε να δει και να τα επιλύσει ο χαζοχαρούμενος του ΚΟΑ, δεν το έπραξε και τώρα ο κόσμος έχει φύγει από το γήπεδα και δύσκολα θα ξαναέρθει πίσω.

Τα εισιτήρια διαρκείας των ομάδων, του χρόνου θα έχουν τουλάχιστον 50% μειώσει, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, και οι ομάδες θα αναγκαστούν να κάνουν οικονομικές περικοπές με αποτέλεσμα, να μειωθει και άλλο η ποιότητα του ποδοσφαίρου μας.

Εάν όλες οι ομάδες δεν ενώσουν δυνάμεις, για να επιλύσουν όλα αυτά τα προβλήματα, τότε σε λίγα χρονιά θα κλείσουν το ‘μαγαζί’. Γιατί απλά η πολιτεία μπανανία που ζούμε, είναι ανίκανη να πράξει το σωστό, αφού όλοι τους έχουν προσωπικά συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο απλά είναι μια μικρογραφία στο τι πραγματικά συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα του νησιού μας.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Υ.Γ. Όταν εξελέγςι για πρώτη φορά πρόεδρος της δημοκρατίας ο κ. Αναστασιάδης πριν 8 χρόνια, ανάλαβε προσωπικά την ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού. Ακόμη ο φίλαθλος κόσμος περιμένει. Αυτό εννοώ, σε πια χώρα ζούμε….

Hitman

Like
Share
Tweet