Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι οτι…

apoel_cacheΔεν είναι ότι δεν δεχόμαστε τις αποτυχίες και τις ήττες, όμως γενικά δεν πρέπει να «κολλάμε» σε εμμονές. Ναι είμαστε πρώτοι με +4. Ναι είμαστε η καλύτερη ομάδα του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά άμα δεν παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν έρχονται νίκες, ιδίως στα ντέρμπυ, αυτό μας απογοητεύει σαν οπαδούς. Σίγουρα και οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι με τα τελευταία αποτελέσματα, πόσο μάλλον εμείς οι οπαδοί. Απογοητευόμαστε και τούτο είναι πολύ χειρότερο πραγματικά.  Όπως και να έχει, βλέπουμε μπροστά. Η 4η αγωνιστική μας φέρνει στο ΑΠΟΕΛ χομόνοια την Κυριακή η ώρα 16:00. Πρίν αυτού…

Προηγείται το ΑΠΟΕΛ – γατάκια αύριο η ώρα 18:00. Σημειώστε ότι δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, όμως η είσοδος θα επιτραπεί σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, σε παιδιά κάτω των 12 ετών συνοδευόμενα από τις μητέρες τους και σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

Πεισμώστε κύριοι και αυτή την φορά κάμετε το καθήκον σας. Παίξτε μπάλα και διασύρετε τους. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!! Όλοι να βάλουν το λιθαράκι τους για να έρθει η νίκη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.  Θα περιμένουμε πράξεις!!!

AU*Fan

Like
Share
Tweet