Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι στο χέρι τους

Key-to-SuccessΜπορεί οι Τσέχοι, να ζουν και αναπνέουν, να κοιμόνται και να ξυπνάνε και ο νους τους να είναι στο ΑΠΟΕΛ, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της ερχόμενής Τετάρτης 23/08/2017, για τον επαναληπτικό μας παιχνίδι, και να κάνουν μεγάλες βαρυσήμαντες δηλώσεις, αλλά αυτό που δεν λένε, είναι ότι δεν θα εξαρτηθεί από αυτούς αλλά από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η απόδοση και η συγκεντρώσει των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτού του παιχνιδιού.

Το ότι κάνουν συνεχώς δηλώσεις, το ότι έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια του παιχνιδιού σε ένα 24ωρο, αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανκ. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η ομάδα μας, κέρδισε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, και θα μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, να πιστέψουν ότι έχουμε την πρόκριση στο τσεπάκι μας, αλλά με όλα αυτά που γίνονται, μας έχουν σε προσγειώσει και προσεγγίζουμε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο, λες και δεν έχουμε το υπερ μας αποτέλεσμα. Αυτό για την ομάδα μας, είναι πολύ σημαντικό, και το ότι έχουν κρατηθεί πολύ χαμηλοί τόνοι από όλους μας, αυτό μας χαροποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Ο ΑΠΟΕΛ αυτή την περίοδο, έχει πάμπολες Ευρωπαϊκές εμπειρίες, που δεν μπορεί να υποπέσει σ ‘αυτό το λάθος, της υποτίμησης. Ο προπονητής μας, κ. Δώνης, έχει κρατήσεις τους ποδοσφαιριστές μας σε εγρήγορση, και προσγειωμένους. Κανένας δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις, κανένας δεν είπε το παραμικρό μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού. Η μπάλα είναι ‘πόρνη’ και ποτέ μην την υποτιμήσεις ή κοροϊδέψεις γιατί θα σε τιμωρήσει.

Οι Τσέχοι, λόγο της μεγάλης πίεσης που έχουν γι’ αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να πείσουν, πρώτα τους εαυτούς τους, και μετά τους υπόλοιπους, ότι μέσα στο Eden Arena, μας έχουν και θα κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Σίγουρα κανένας από αυτούς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, μετά τα πολλά εκατομμύρια, που έχουν δαπανηθεί από τους Κινέζους, για να πάρουν την ομάδα τους σε πιο ψηλό επίπεδο.

Η ατυχία τους, είναι ότι κληρωθήκαν με το ΑΠΟΕΛ, που ξέρει πως να χειρίζεται αυτού του είδους τα παιχνίδια. Δεν λέμε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο, απεναντίας, θα είναι πολύ δύσκολο, με αρκετή πίεση, που πρέπει να αντέξουμε, και να τους τιμωρήσουμε με ένα εκτός έδρας γκολ.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, και ειδικότερα στο προπονητή μας, ότι θα πάμε στην Πράγα και θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι, θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς, και την δική μας απόδοση. Η πρόκρισή δεν είναι στα δικά τους πόδια αλλά στα δικά μας. Το κλειδί της επιτυχίας το κρατάμε εμείς.

Αναχωρούμε για την Πράγα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να επιστρέψουμε με την πρόκριση στην Λευκωσία.

ΘΡΥΛΕ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

Hitman

Like
Share
Tweet