Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι τεστ…

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η ομάδα μας έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αελ στο Γ.Σ.Π. Ούτε εμείς δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μας σ ’αυτό το παιχνίδι, γιατί ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει σταθερότητα. Ο νέος μας προπονητής, ο Ιταλός κ. Πάολο Τραμετσάνι, από το πρώτο παιχνίδι καλείτε να μπει στα δύσκολα.

Δεν μπορεί όμως αυτό το παιχνίδι, αλλά ούτε τα επόμενα, να χαρακτηρισθούν σαν TEST για τον προπονητή μας, γιατί θα ήταν κρίμα και άδικο. Ένας προπονητής χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να φέρει την ομάδα που προπονεί στα δικά του μέτρα. Πόσο στην δικιά μας περίπτωση, που ήρθε και βρήκε κάποιες κατάστασεις, που δεν έχει ο ίδιος καμία απολύτως ευθύνη.

Πρέπει όλοι μας, να αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει, να μην βάλουμε αχρείαστη πίεση, γιατί μόνο κακά αποτελέσματα θα έχει και δεν μιλάμε βαθμολογικά. Αυτές όλες οι αλλαγές προπονητών, ποδοσφαιριστών που κάναμε τα τελευταία χρόνια, που πήραμε τα συνεχόμενα πρωταθλήματα, βλέπουμε τώρα ότι δεν έχουμε κορμό σαν ομάδα, αλλά ούτε και πλάνο.

Οι ποδοσφαιριστές μας, που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα, λόγο των πολλών αλλαγών των προπονητών, που ο κάθε ένας έχει την δική του φιλοσοφία, τους έχουμε κάνει χίλια κομμάτια. Πρέπει επιτέλους η ομάδα μας, να αποκτήσει ποδοσφαιρικό κορμό με πλάνο και ηγέτες, αλλιώς θα είμαστε ένα ξέφρενο αμπέλι, δηλαδή, όπως είμαστε αυτή την στιγμή.

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται υπομονή, πάρα πολλή υπομονή, που εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες δυστυχώς δεν έχουμε. Πρέπει όμως επιτέλους να κάνουμε και να φέρουμε τον νου μας. Φτάνει πια αυτή η κατάσταση. Φτάνει πια να κάνουμε τους ειδήμονες σε όλα τα ποδοσφαιρικά θέματα.

Αυτό ισχύει και για την διοίκηση μας. Σταματήστε επιτέλους να αλλάζετε προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αφήστε τα πλάσματα να δουλέψουν, ΜΟΝΟΙ τους, για να μπορέσουν να παράγουν έργο. Φτάνει πια να τους βάζετε πιέση και να τους αγχώνετε για το οικονομικό όφελος που έχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εάν δεν είμαστε έτοιμοι, ειδικά η διοίκηση, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια τότε ‘σάστα τζαι εγύρασιν’. Ο ΑΠΟΕΛ μας θα ξεκινήσει να σβήνει σιγά σιγά, μέχρι τελική καταρρεύση. Κάντε επιτέλους υπομονή και μείνετε μακριά από τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ …

ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet