Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν έχει και άδικο!

imagesΟ Νεκτάριος Πετεβίνος σε πρόσφατα σχόλια του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορτ FM, ανάφερε οτι η σαλαμίνα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η πιο επικίνδυνη αντίπαλος αυτή τη στιγμή. Δεν έχει και άδικο αφού η σαλαμίνα είναι 4η στην βαθμολογία μέχρι στιγμής με 11 βαθμούς. Έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, όσες και η αέλ. Μετρά 9 τέρματα υπέρ και 5 τέρματα. Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον αγώνα της Κυριακής και κανένας απο τους οπαδούς μας δεν το αμφισβητά αυτό. Φυσικά και οι παίκτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και οι ίδιοι να μην μειώσουν τον αντίπαλο ούτε δευτερόλεπτο…

Μέχρι στιγμής έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη παράδοση. Ο Ούρκο μέχρι σήμερα έχει δεκτεί μόνο 2 γκόλ ενώ έχουμε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 10 γκόλ, πίσω απο τις δύο λεμεσιανές ομάδες, αέλ και απόλλωνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι για τους φετινούς μας στόχους.

Ας στηρίξουμε την ομάδα με τη φωνή μας και με τη ψυχή μας. Πρέπει ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να βοηθήσουμε τους οργανωμένους φωνάζοντας συνθήματα. Ξέρετε και εσείς πόσο αρέσει τους παίκτες μας η καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ΑΠΟΕΛίστες. Μην δίχνουμε τον οπαδισμό μας μόνο σε Ευρωπαϊκους αγώνες! ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΝΗ – ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!

Μια νίκη μετά απο το σόκ της Τρίτης είναι MUST και το καλό ΑΠΟΕΛ θα πάρει τους 3 βαθμούς, αναμφισβήτητα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!

Like
Share
Tweet