Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν κρατάμε την υπόσχεση μας…

apoelfansΈνα από τα συνθήματα των φιλάθλων μας είναι, «…μόνο σου ρε ΘΡΥΛΕ δεν σ’αφήσαμε με ποτέέέέ», αλλά εμείς οι ίδιοι δεν κρατάμε την υπόσχεση μας!Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας! Δεν προστατεύουμε καθόλου την ομάδα μας και την αφήνουμε εκτεθειμένη! Το επόμενο μας παιχνίδι μας με την Αελ, που είναι ένα από τα κρισιμότερα στο φετινό πρωτάθλημα, εμείς δεν θα είμαστε εκεί, κοντά στην ομάδα μας, για να δώσουμε την δική μας μάχη για την νίκη. Έχουμε γίνει το περίγελο στους υπόλοιπους φιλάθλους των άλλων ομάδων, που τιμωρούμε μόνοι μας την ομάδα μας. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. έχει το δικό του μερίδιο, και πρέπει να δράσει άμεσα. Πρέπει να βρει λύσεις, από την στιγμή που ανακοινώνει ότι τα καταδικάζει. Πρέπει να βοηθήσει την κατάσταση και να περάσει από τα λόγια στις πράξεις. Γι’ αυτό είναι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., για να βοηθά την ομάδα μας…

Η νότια κερκίδα του Γ.Σ.Π. κατακλείνετε από τους πορτοκαλί, και “ελέγχετε” από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Πρέπει να γίνει μια συνεργασία μεταξύ της Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, Αστυνομίας, Γ.Σ.Π. και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να δούν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Αυτοί οι ανεγκέφαλοι που δημιουργούν τα προβλήματα πρέπει να φύγουν από το γήπεδο! Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Το ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει €50,000 πρόστιμο και θα χάσει άλλα €100,000 που θα είναι κεκλισμένων των θυρών. Σκεφτήκαν, αντί να τα δίνουν στην Κ.Ο.Π αυτά τα λεφτά, να βρουν άλλο τρόπο, π.χ. ομάδα περιφρούρησης να την πληρώνουν πολύ λιγότερα και να είναι αυτοί stewards για να κάνουν αυτή την βρόμικη δουλειά. Να επιστρατεύσει 500 – 1000 άτομα στην νότια, και όπου αλλού υπάρχουν προβλήματα, για να λυθεί αυτή η μάστιγα που καταστρέφει την ομάδα μας.

Με να πληρώνουμε προστίματα στην Κ.Ο.Π δεν λύνετε το πρόβλημα. Η Κ.Ο.Π παίρνει τα λεφτά και δεν κάνει κάτι, απλώς τα τσεπώνει κανονικά. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η κατάσταση αρέσει πάρα πολύ στον Κουτσοκούμνη, γιατί αυτός λεφτά θέλει να παίρνει μόνο. Τόσα χρόνια τα παίρνει κανονικά από τις ομάδες. Τι έργα έχει κάνει, για να αποτάξει αυτό το αθλητικό έγκλημα; Τίποτα, και ο λόγος είναι απλός. Θέλει να γίνονται για να τα παίρνει!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ κ. Ιωνάς, μαζί με τον Γενικό Εισαγγελέα, πρέπει να τροποποιήσουν, τους αχρήστους νόμους μας, και να μετράει η μαρτυρία της κάμερας και να μην χρειάζονται και 2 μάρτυρες για προσάγουν κάποιους στα δικαστήρια.  Προσωπικά δεδομένα και κουροφέξαλα μας επικαλούνται συνεχώς! Έχουμε κάτι νόμους γελοίους και γι ‘αυτό καταντήσαμε έτσι. Υπάρχει ηλεκτρονικός εξοπλισμός που μπορεί να κάνει αυτή την δουλειά, χωρίς να χρειάζεται πάρα πολλή ανθρώπινο δυναμικό. Μπορεί αυτό λογισμικό να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, με την ανίχνευση μοναδικών σημείων στα άτομα και να μπορεί να εντοπίσει οποιοδήποτε, ακόμη και αν φοράει προστατευτική κουκούλα στο πρόσωπο του.  Γι ‘αυτό υπάρχει η τεχνολογία, χρησιμοποιήστε την.

Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση από όλους μας και να αφήσουν της φθηνές δικαιολογίες στο περιθώριο! Εάν αποφασίσουν να το κάνουν, σε διάστημα 3-4 μηνών θα έχουν αποτάξει το πρόβλημα αυτό, που εκτός που αθλητικό είναι και κοινωνικό. Κύριοι ξεκινάτε να κάνετε την δουλείας επαγγελματικά και υπεύθυνα. Εάν δεν κάνετε κάτι, ο απλός ο κόσμος θα σας απαξιώσει και τότε θα είναι αργά.

Hitman

Like
Share
Tweet