Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν ξανάγινε, θα το κάνουμε

apoel_pragaΗ κλήρωση για τον 4ο προκριματικό γύρο του Champions League, έγινε σήμερα, η ώρα 13:00 στην Ελβετία, και η κληρωτίδα μας φέρνει αντιμέτωπους με την Σλαβια Πράγα. Με οποία ομάδα και εάν κληρωνόμασταν, ο βαθμός δυσκολίας θα ήταν ο ίδιος. Η διαφορά αυτή την φορά για την ομάδα μας, είναι ότι για πρώτη φορά, θα έχουμε να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας. Όσες φορές, η ομάδα μας, κατάφερε να μπει στους ομίλους του Champions League, το πρώτο παιχνίδι ήταν πάντα εκτός, και κάναμε την ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι, στο κατάμεστο καμίνι του Γ.Σ.Π.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που σπάει παραδόσεις, έτσι αυτή την στιγμή, μας δίνετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να σπάσουμε ακόμα μια δική μας παράδοση και να γράψουμε ξανά ιστορία. Ο προπονητής μας, κ. Δώνης, πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα μας, όσο καλυτέρα μπορεί, για να κτυπήσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, να πάρουμε την νίκη και να πάμε στην Πράγα, να πάρουμε την πρόκριση.

Εμείς από την στιγμή που το τιμόνι της ομάδας μας, το έχει ο κ. Δώνης, έχουμε μεγάλη πιστή στην ποδοσφαιριστές μας, και στον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε και για ακόμη μια φορά, θα ζήσουμε την μαγεία από κοντά.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet