Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν ξεχνάμε αλλά έχουμε και ‘Ντέρμπι’

kaskolAPOELΣίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα για ένα Έλληνα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ να ξεχάσει το τι έγινε στην μητέρα πατρίδα, στην πόλη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην Τρίπολη και δεν πρέπει να ξεχαστεί ούτε να περάσει στο ντούκου. Σήμερα όμως η ομάδα μας, έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενάντια στην ‘αιώνια’ μας αντίπαλο μας. Πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούμε πλέων στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού το όνειρο για πρόκριση στο επόμενο γύρο του Europa League μας βγήκε πάρα πολύ ‘ξινό’. Ο ΑΠΟΕΛ μας είναι πολύ πληγωμένος συνθηματικά, και έτσι όσοι θα πάνε γήπεδο πρέπει να δώσουν το κατάλληλο αίσθημα στους ποδοσφαιριστές μας ότι είμαστε διπλά τους και τους στηρίζουμε και δεν θα αφήσουμε κάποιους ανεγκέφαλους να χαλάσουν την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Με την δυναμική που έχει η ομάδα μας …

Καμία άλλη ομάδα στην εγχωρία διοργάνωση δεν μπορεί να σταθεί διπλά μας. Μόνο εάν το ΑΠΟΕΛ έχει τις κακές του μπορούν να κάνουν κάτι και το ξέρουν αυτό όλοι τους. Προσπαθούν να παίξουν με την ψυχολογία μας, για να έχουμε τα κάτω μας για να μπορέσουν να ‘κτυπήσουν’. Εμείς όμως οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν τέτοιο κακό στην ομάδα μας. Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και τα δικά μας προβλήματα θα τα λύσουμε μονοί μας, για να επανέλθει η ηρεμία στα θεμέλια του ΑΠΟΕΛ.

Το κάθε ντέρμπι ‘αιωνίων’ έχει το δικό του χαρακτήρα και ατμόσφαιρα. Δεν έχει ποτέ φαβορί στα χαρτιά, αλλά το κερδίζει η πιο παθιασμένη ομάδα. Χεριάζετε πολλή πάθος στο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε και δεν θα είναι τόσο εύκολο όπως νομίζουν κάποιοι. Ο ΑΠΟΕΛ μας είναι λαβωμένος, και αυτό πρέπει να τους φοβίζει ακόμη περισσότερο για να μην γίνουν το εξιλαστήριο θύμα. Να μην πάρουμε ‘ανάποδες’ και πάθουνε κανένα πατατράκ και εκεί που είναι χαρούμενοι για το τι πάθαμε στην Ευρώπη, να τους γυρίσει σε κλάμα και μιζέρια.

Σήμερα μπορεί να έφτασε η μέρα που θα σπάσει ακόμη μια παράδοση, που έχει να κάνει από τον καιρό που τα ντέρμπι με την ομόνοια πηγαίνουν οι γηπεδούχοι φίλαθλοι στις τρεις κερκίδες. Η ιστορία λέει ότι ποτέ δεν κέρδισε ο ‘φιλοξενούμενος’ και νομίζουμε ότι έφτασε η ώρα, ο Τιμούρ να σπάσει αυτή την παράδοση με το να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές μας κατάλληλα, με πάθος και δύναμη. Ατε λεβέντες του ΑΠΟΕΛ, κάντε τους να παραμιλάνε, να το φυσάνε και να μην κρυώνει, μιας και είμαστε στην κορυφή.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

Hitman

 

Like
Share
Tweet