Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν μας ενδιαφέρει

mpilpaoΜε την έναρξη των ευρωπαϊκών παιχνιδιών champions League, Τρίτη και Τέταρτη για την φάση των knock out, είδαμε κάποια αποτελέσματα διασυρμών μεγάλων ομάδων, όπως το 4-0 της Μπαρτσελόνα, το 5-1 της Αρσεναλ και είδη κάποιοι από εμάς αρχίσαν να φοβούνται μήπως πάθει το ίδιο και η ομάδα μας απόψε στο SAN MAMES του Μπιλμπάο. Εμείς θα τους πούμε να μην ανησυχούν και να μην τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εμείς, ο ΑΠΟΕΛ, σήμερα ξανάγράφουμε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε η πρώτη ομάδα του νησιού, που θα παίξει στους 32 του Europa League και αυτό από μόνο του είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας. Φυσικά υπάρχουν και μεγαλύτερες, όπως η παρουσία μας στους 8 του Champions League.  Με την …

Παρουσία μας σε ευρωπαϊκές πόλεις, οι σημαίες του ΑΠΟΕΛ και της Ελλάδας κυματίζουν περήφανα και μας μαθαίνει όλο και περισσότερος κόσμος και αυτή είναι η μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας μας. Η ομάδα πλέον, είναι στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη και όλοι γνωρίζουν το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ από το μικρό νησί της μεσογείου. Δεν υπάρχει γωνιά στην Ευρώπη που δεν ξέρει για τους πορτοκαλί οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Απόψε στις 22:05, θα καμαρώσουμε και θα νιώσουμε περήφανα την ώρα που θα δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στο ‘Λάκκο των Λεόντων’. Θα είμαστε το outsider, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς θα αγωνιστούμε σαν Έλληνες και θα παλέψουμε με την ψυχή μας και θα προσπαθήσουμε να βγούμε ζωντανοί από αυτόν τον ‘Λάκκο’.

Εμείς είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος βρίσκεται απέναντι μας ή πόσοι αντίπαλοι φίλαθλοι βρίσκονται στην κερκίδες του γηπέδου. Εμάς, ένα πράγμα μόνο μας ενδιαφέρει! Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να βγούμε νικητές. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα εξακολουθούμε να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και την ιστορία μας.

Εμείς έχουμε κάνει σχεδόν όλα μας τα όνειρα, εκτός από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, πραγματικότητα, ενώ κάποιοι άλλοι ακόμη βλέπουν εφιάλτες τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, στον ύπνο αλλα και στο ξύπνιο τους.

Ζήστε την κάθε υπέροχη στιγμή που μας προσφέρει η ομάδα μας. Νιώστε την ευλογία του να είσαι ΑΠΟΕΛ και αισθανθείτε την υπερήφανια που είστε μέρος αυτής της χρυσής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ = ΕΛΛΑΣ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet