Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν μας ενδιαφέρει

makario_stadioΣήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας, στην παλιά μας έδρα το Μακάριο στάδιο, με την Δόξα, την οποία στο πρώτο γύρο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, χάσαμε δυο βαθμούς, και ήταν η αρχή τις κατρακύλας μας. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, μέχρι και η τεχνική μας ηγεσία, και τα πράγματα δείχνουν ότι πάνε προς το καλύτερο και είμαστε ξανά έτοιμοι να κτυπήσουμε τον τίτλο. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, από την στιγμή που το πρωτάθλημα περνά από τα δικά πόδια μας. Είναι δική μας υπόθεση και δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια κανενός. Πρέπει όμως …

Η ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητής, τεχνικό τίμ, διοίκηση και κόσμος να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όποια άλλη ομάδα του νησιού μας. Να είμαστε ενωμένοι, και να νικάμε τον κάθε αντίπαλο μας, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να φεύγουμε. Δεν σηκώνουμε άλλες απώλειες βαθμών και τιμωρίες. Όλοι πρέπει να είμαστε παρών στο γήπεδο, κυριολεκτικά και μεταφορικά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Έτσι λοιπόν σήμερα, όλοι πρέπει να είμαστε στο Μακάριο Στάδιο, για να υποστηρίξουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Να μην έχει κανείς στο νου του, τι θα γίνει ή θέλουμε να γίνει σε άλλους αγώνες των άλλων ομάδων. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και με αυτή την λογική πρέπει να σκεφτόμαστε.

Εάν η ομάδα μας παίρνει τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα, θα είμαστε πρωταθλητές με διαφορά. Αφήστε τους άλλους να ‘μαγειρεύουν’ τα δικά τους σενάρια, για το πώς ο ΑΠΟΕΛ δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό λέγονται ομαδούλες, γιατί ο στόχος τους δεν είναι το καλό της ομάδας τους αλλά πως θα κάνουν ‘χαλάστρες’ της καλύτερης ομάδας του νησιού, του ΑΠΟΕΛ για να μην πάρει το πρωτάθλημα και να ξαναπάει ομίλους του Champions League. Μόνο εμείς ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και τα επιτεύγματα της και η υποχρέωση όλων μας είναι να είμαστε ασπίδα προστασίας για την ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet