Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν μας καίγεται καρφί

phanourios-gia-ten-diaitesiaΌπως διαβάσατε στις διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες, απο σήμερα ο απόλλωνας άρχισε τον παρασκηνιακό του καθήκον και ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανάφερε αναλυτικά: «Κάποια ΜΜΕ … έδειξαν φάσεις επί αναλύσεων. Κάποιοι δημιουργούν αρνητικό κλίμα ενόψει ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ανεχθούμε από κανένα να λαϊκίσει. Παραδοσιακά οι δυο ομάδες τις Λεμεσού είναι αδικημένες. Δεν θα δεχτούμε να γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα. Καμιά διαιτητική απόφαση δεν επηρέασε το παιχνίδι. Ήταν πεντακάθαρη η νίκη μας. Ήταν ακραίες οι αντιδράσεις της Ομόνοιας αλλά δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Βλέπουμε ΜΜΕ εκ Λευκωσίας να έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το χθεσινό παιχνίδι κάτι που δεν έγινε στο παρελθόν…

Μπορούμε να τους παρουσιάσουμε πολλά βίντεο με τα οποία αδικηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια. Όλες αυτές οι φωνές αποσκοπούν σε κάτι και δεν θα επιτρέψουμε το Σάββατο να παίξει ρόλο η διαιτησία στο τελικό αποτέλεσμα. Έχουμε έντονες ανησυχίες για την διαιτησία του Σαββάτου με ΑΠΟΕΛ. Δεν θα ανεχθούμε κάποια σκοπιμότητα ή κάποιο άλλοθι. Θέλουμε μια δίκαιη διαιτησία»

Εμείς κ. Κωνσταντίνου ζητήσαμε ποτέ το αντίθετο; Μας θεωρείτε ηλίθιους δηλαδή και λέτε τέτοια στον φίλαθλο κόσμο;

Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης με κανέναν απο εσάς.  Δεν μας καίγεται καρφί, δεν μας ενδιαφέρει τι λέτε, τι γράφετε και σε τι αναφέρεστε. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας στο γήπεδο! Θα παλέψουμε και απλά να ξέρετε….

B99YASDCMAEpjYz

Πιστός ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet