Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν μας πάει το Ιταλικό!!!

Δείξαμε όλοι μας, αρκετή υπομονή και στήριξη σ ‘αυτά που γίνονται στην ομάδα μας από την αρχή του 2019, αλλά από ότι φαίνεται δεν απέδωσαν καρπούς. Περιμένουμε, η ομάδα μας, να ανακάμψει, να σταθεροποιηθεί, να βρει τα πόδια της, αλλά κανένα από αυτά δεν γίνετε.

Το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε μέσα στο 2019, είναι να προκριθούμε στους 4 του κυπέλου με 2 ισοπαλίες με την Αεκ, να κερδίσουμε το Παραλιμνι και τον Απόλλωνα εκτός. Σήμερα έχουμε 31/03/2019, δηλαδή, έχουν περάσει 3 μήνες και δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα.

Ο Ιταλός προπονητής μας, κ. Τραμεζανι και η ιταλική κουλτούρα που προσπαθεί να επιβάλει στον Αρχάγγελο και το ιταλικό στυλ παιχνιδιού που προσπαθεί να εφαρμόσει στο παιχνίδι μας, δεν αρμόζει καθόλου στο ποδοσφαιρικό μας οικοδόμημα και φιλοσοφία. Μπορεί στις αρχές της πρόσληψη του, ο προπονητής μας, να κατάφερε να σουλουπώσει την ομάδα μας και να επιβάλει πειθαρχεία στα αποδυτήρια της ομάδας μας, αλλά τώρα τα προβλήματα έχουν αυξηθεί.

Τα προβλήματα αυτά, είναι έτοιμα να εκραγούν και να καταστρέψουν την φετινή χρονιά μας. Μια χρονιά, που εάν χρησιμοποιούσε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, θα την κάναμε περίπατο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, είναι στα όρια τις καταρρεύσεις, με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει.

Το μεγαλύτερο κακό, είναι ότι η διοίκηση μας, προσπαθεί να καλύψει όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί λόγο κάποιων αποφάσεων τους, είναι ανήμποροι να τα χειριστεί. Μπορεί να δείχνουν εφησυχασμένοι και ήρεμοι, αλλά απομέσα τους, είναι έτοιμοι να εκραγούν, ξέροντας ότι η στάμνα στην βρύση δεν πάει πολλές φορές. Κάποια μέρα θα σπάσει.

Μπορεί ο προπονητής μας, να υπερηφανεύεται ότι φέτος κέρδισε τον Απόλλωνα τρεις φορές, γιατί είναι το μόνο πράγμα που τον κρατάει στον Αρχάγγελο, αλλά δεν μας λέει και πόσους βαθμούς έχει χάσει μέσα στο Γ.Σ.Π., γιατί δεν ξέρει τον τρόπο να κερδίζει κλειστές άμυνες. Μπορεί όμως κάποιος να του πει, ότι και πέρσι κερδίσαμε τον Απόλλωνα 2 φορές, αλλά το Γ.Σ.Π. ήταν κάστρο για την ομάδα μας!!!

Η πιέσει που του έβαλε χθες ο κόσμος μας, μετά την λήξει του παιχνιδιού, στην συνέντευξη τύπου, ξεκίνησε να λέει ασυναρτησίες και αερολογίες. Με λίγα λόγια, μας περιπαίζει όλους ψηλό καζί. Μπορεί κάποιος να του πει ότι στο ΑΠΟΕΛ, δεν χαιρόμαστε που κερδίζουμε μόνο ένα βαθμό στην έδρα μας και αντί στο -5 βαθμούς που ήταν ο ΑΠΟΕΛ που τον παράλαβε, κανονικά τώρα έπρεπε να ήταν στο +10.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομάδα να παίζει με αντεπιθέσεις. Δεν ταιριάζει αυτό το Ιταλικό στυλ στην ομάδα μας. Στο Γ.Σ.Π. ο ΑΠΟΕΛ είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν νταπουρώνετε πίσω για να κάνει απρακτεί αντεπίθεση. Εμείς είμαστε ο ΑΠΟΕΛ.

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet