Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν θα πάμε για τα αμπελοπούλια!!!

Αύριο η ομάδα μας, δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Παραλιμνι με την τοπική ομάδα, σε ένα γήπεδο που θα είναι πολύ βαρετό και λασπωμένο. Αυτά δεν τα λεμέ σαν δικαιολογίες αλλά για να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι αγώνας θα γίνει.

Καμιά ομάδα δεν είναι εύκολη, ειδικά τώρα που είμαστε σχεδόν στην λήξει της κανονικής περιόδου. Την πάθαμε ήδη δυο φορές στην έδρα μας, από φαινομενικά εύκολες ομάδες και δεν πρέπει να την ξαναπάθουμε.

Δεν πάμε στο Παραλιμνι για τουρισμό, ούτε για να φάμε ψάρι αλλά ούτε για να φάμε αμπελοπούλια. Πάμε για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία.

Μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χαλάρωση ούτε αδιαφορία. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και εμείς πρέπει να τις εξουδετερώσουμε. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί.

Εμάς, δεν μας απασχολεί τι σύστημα παίζει ο προπονητής μας, είτε αυτό είναι 3-5-2, 4-4-2 ή 4-3-3. Εμείς θέλουμε κερδίσουμε, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να βλέπουμε το επόμενο μας αντίπαλο. Προπονητής και ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει για να παίρνουμε το ζητούμενο.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να ξεκινήσεις να έρχεται στο γήπεδο, γιατί εμείς είμαστε η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Χωρίς εμάς, η ομάδα μας κινείτε στην μετριότητα, γιατί δεν είναι μαθημένη να παίζει με άδεια γήπεδα και αυτό ρίχνει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας. Είναι κάτι που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν και να πάρει την σωστή απόφαση για να βοηθήσει στην κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος και του #DES7INY

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet