Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν παίζουμε με αντεπιθέσεις

zopt_ns015175Με το που τελείωσε ο αγώνας μας με την ομόνοια, όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ απορούσαμε για την εικόνα που είχε βγάλει η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσε κανείς να το πιστέψει, ότι μετα την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, που προηγηθήκαμε με 0-1 και μπορούσαμε και περισσότερα, θα παρουσιάζαμε αυτό το πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο. Ήταν άξιον απορίας, γιατί υπήρχε αυτή η αδικαιολόγητη οπισθοδρόμηση της ομάδας μας, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Όταν όμως…

Ακούσαμε την διάσκεψη τύπου, των προπονητών, και ακούσαμε από το στόμα του προπονητή μας, ότι στο δεύτερο ημίχρονο, οι εντολές του ήταν να παίξουμε με αντεπιθέσεις, τότε πέσαμε από τα σύννεφα και ο προβληματισμός μας έγινε ακόμα περισσότερος. Ο ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα να παίζει με αντεπιθέσεις; Ούτε στο Champions League απέναντι σε μεγαθήρια δεν επιχειρήσαμε ποτέ τέτοιο σύστημα. Προβληματιστήκαμε τόσο πολύ, γιατί ακόμη ο κ. Φινκ μπορεί να μην κατάλαβε σε τι επίπεδο ομάδας έχει έρθει και ότι ποτέ ο ΑΠΟΕΛ δεν παίζει με αντεπιθέσεις. Παίζουμε κατοχή της μπάλας και κλείνουμε τον αντίπαλο μας στα καρέ του. Δεν παίζουμε να κρατήσουμε το σκορ, γιατί η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, να κλείνεις τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και να παρακαλάει να μην του βάλουμε κι άλλα γκολ. Έτσι παίζει ο ΑΠΟΕΛ και έτσι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα κ. Φινκ.

Ελπίζουμε με την πρόσληψη του κ. Γιώργου Κωστή, στην θέση του βοηθού προπονητή, να αλλάξουν κάποια δεδομένα, και να πληροφορηθεί καλύτερα, ο νέος μας προπονητής, πως πρέπει να παίζουμε και ποιά είναι η δυναμική του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τέτοιου είδους αγωνιστικής εικόνας, όπως του 2ου ημίχρονου με την ομόνοια να μην ξαναδούμε. Υπάρχει το πολύ καλό υλικό, και πρέπει να χρησιμοποιούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές σωστά και όταν χρειάζονται. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας, έχουν επανέλθει στην αγωνιστική δράση, και πρέπει η ομάδα μας να ξαναβρεί την δυναμική της.

Θα κάνω μία αναφορά στο θέμα Σιέριταν, και θα γράψω, εάν ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την νέα τεχνική ηγεσία ή και την διοίκηση μας, λόγω αγωνιστικού στυλ ή λόγω οικονομικού, λόγω ψηλών απαιτήσεων στο νέο συμβόλαιο, τότε είναι καλύτερα να μην βρίσκεται στην αποστολή, για να μην βασανίζεται ο κόσμος, να βρει τον λόγο, γιατί δεν παίζει ένας ποδοσφαιριστής που πέρσι έπαιξε ουσιαστικό λόγο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την είσοδο μας στους ομίλους του Champions League.

Είμαστε πλέον στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος, στα Play off και δεν σηκώνουμε άλλες απώλειες με τέτοιου είδους παρουσίες. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα ισχύσει το ρητό ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ και ελπίζουμε η τεχνική μας ηγεσία να το γνωρίζει αυτό, και ότι θα υπάρχουν ‘φιλικά σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Για κάποιες ομάδες, η προτεραιότητα τους είναι να μην πάρει ο ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα, πάρα να πάει η ομάδα τους Ευρώπη. Όλα εξαρτόνται από εμάς και μονό εμάς φτάνει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet