Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν σε χρειαζόμαστε

christiasen_apoel Είναι η τρίτη φορά φέτος και παύει να είναι σύμπτωση, που πηγαίνουμε στο Τσιρειο και επιστρέφουμε με ήττα στην Λευκωσία. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, από όσο θυμάμαι. Τέτοια κατάντια δεν έχουμε ξαναζήσει και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε. Πάμε Τσιρειο, επιστρέφουμε με ήττα. Πάμε Αρένα, επιστρέφουμε με ήττα. Δεν είναι κατάσταση αυτή για το ΑΠΟΕΛ.

Κρίστιασεν, εάν είναι για να επιστρέφουμε με ήττες, δεν σε χρειαζόμαστε πλέον. Έχουμε μπουχτίσει με αυτή την κατάσταση. Εάν είναι να έχουμε προπονητή για να παίρνει ήττες σε παιχνίδια που μας βολεύουν και η ισοπαλίες, τον κάνω και εγώ δωρεάν!!! Όχι να θέλεις και 100% αύξηση στο συμβόλαιο σου, για να υπογράψεις. Πάρε μπογαλάκια σου και τις εξαιρετικές μετάγραφες, ειδικά αυτές του Γεννάρη, και κάποιες του καλοκαιριού και άντε bye.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ. Εχουμε αγανακτήσει και τα νεύρα μας έχουν τεντώσει. Θα νιώσεις την οργή του κόσμου του του ΑΠΟΕΛ και δεν θα ξέρεις από θα σου έρχεται. Πήγαινε στο καλό, το συντομότερο, η κατάσταση έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο.

Από τον καιρό που τραυματιστήκαν Βινισιους και Εφραιμ, δεν κατάφερες ποτέ να καλύψεις τις θέσεις αυτές, με τα ‘παλικαριά’ που μας έφερες το Γεννάρη. Πιάσε τον ένα και φάκκα τον πάνω στον άλλο. Θέλεις να σε αφήσουμε και το καλοκαίρι για να μας φέρεις και άλλους από αυτούς;

Δεν μπορείς να σταυρώσεις νίκη ή ισοπαλία με τον 2ο και τον 3ο  στην βαθμολογία και θέλεις να είσαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορείς από το καλοκαίρι να φέρεις στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές για να την στελεχώσεις, εάν εξαιρέσουμε τον Λάγο και κάπως τον Ντε Καμάρκο, και ζητάς αυξήση για να μείνεις και του χρόνου στην ομάδα μας. Άντε παράτα μας και κάνει. Μας έχεις τσακρίσει.

Δεν έχεις το στίγμα του πρωταθλητή και την ικανότητα να κερδίσεις κρίσιμα παιχνίδια. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, και πάντα βρίσκει τον τρόπο να τους εμπάζει μέσα. Σαν να είσαι βαλτός. Όχι δεν είσαι βαλτός. Ανίκανος είσαι για ομάδα του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ. Με απλά λόγια δεν το έχεις.

Δεν σε χρειαζόμαστε πλέο  για να πάρουμε το πρωτάθλημα, απεναντίας μαζί σου μπορεί και να το χάσουμε. Το έχεις ξανακάνει με την προηγούμενη σου ομάδα. Σε έχουμε πιστώσει αρκετές φορές και σε δικαιολογούσαμε λόγο της καλής μας ευρωπαϊκής πορείας. Αλλά τώρα, η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κανένας δεν σου έχει πλέον εμπιστοσύνη. Θα σου κερδίσουν το πρωτάθλημα οι άλλες οι ομάδες.και ούτε που συγκίνησε.

Άντε στο καλό και να μας βλέπεις από την τηλεόραση.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman  

Like
Share
Tweet