Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν τα αλλάζω με τίποτα

Έχει τελειώσει, μια πολύ, κακιά, καταστροφική ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδας μας. Tα συναισθήματα που μας περικλείουν είναι θυμός, νεύρα και πάρα πολλά γιατί. Κανείς μας δεν μπορει να καταλάβει, πως η ζηλευτεί ομαδα μας, έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Κανένας από εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες, δεν θα προέβλεπε ότι η φετινή χρονιά θα κατάληγε σε αυτά τα χάλια.

Σιγουρά ευθύνη, για όλα αυτά, έχουμε όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και εμάς, του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, γιατί είχαν πάρει τα μυαλά μας αέρα και βλέπαμε τα πράγματα υπεροπτικά. Το μεγαλύτερο όμως, μερίδιο ευθύνης, το έχουν οι διοικούντες, που έπαιρνα λανθασμένες αποφάσεις, γιατί μπορει και να ακούαν τις διαμαρτυρίες/παραξενιές του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, και γιατί οι διοικούντες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να είναι επιτυχημένη η ποδοσφαιρική μας χρονιά.

Τα λάθη δεν ξεκίνησαν την φετινή χρονιά, αλλά χρονολογούνται, απλός όλα εμφανιστήκαν φέτος, και είναι γνωστά σε όλους μας. Πρέπει από όλα αυτά τα λάθη που κάναμε να μην τα ξανακάνουμε εμείς όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες.

Όμως, για μια – δυο κακές χρονιές που έχει η ομαδα μας, δεν παύουμε να νιώθουμε περήφανα για το τι έχουμε ζήσει από το 2008 μέχρι το 2019. Από την διοίκηση του κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου με Ιβάν Γιοβανοβιτς, μέχρι και την περσινή σεζόν, με την διοίκηση του κ. Πρόδρομο Πετρίδη.

Μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια ζήσαμε τα πάντα, όλα τα ποδοσφαιρικά μας όνειρα, όλες μας τις φιλοδοξίες, είμασταν στα high μας, είμασταν οι θεοί του ποδοσφαίρου. Έτσι νιώθαμε και είμασταν στους 7 ουρανούς για πάρα πολλά χρόνια.

Αυτά τα απίστευτα ποδοσφαιρικά χρόνια, μας έμαθε όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος, οπού υπάρχουν Έλληνες. Αυτά τα ονειρεμένα χρόνια δεν τα αλλάζουμε με τίποτα!!!!

Είμαστε οι πιο τυχεροί ΑΠΟΕΛιστες όλων των δεκαετιών. Μακάρι να τα ξαναζήσουμε αλλά πολύ δύσκολο το βλέπω. Είμασταν με μια βαλίτσα στο χέρι και πηγαίναμε από χώρα σε χώρα. Τις μάθαμε όλες από έξω και νεκατοτά, αλλά περισσότερο μας έμαθαν αυτοί. Όλοι μιλούσαν για τους Πορτοκαλί και τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ.

Γι’ αυτό ΑΠΟΕΛιστα, το κεφάλι μας ψηλά, έχουν γίνει τραγικά λάθη στη ομαδα μας, αλλά δεν παύουμε που να είμαστε περήφανοι, για το τι επιτύχαμε και ζήσαμε. Είμαστε οι οπαδοί / φίλαθλοι που ζήσαμε τα ΠΑΝΤΑ. Κανένας άλλος δεν θα ζήσει ούτε το 10% αυτού που ζήσαμε εμείς.

Ο ΑΠΟΕΛ, θα ξανακτιστεί, σε σωστές βάσεις και θα ξανά πρωταγωνιστήσουμε. Έτσι γίνετε σε όλες τις μεγάλες ομάδες, τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, π.χ. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Γιουβέντους, Μίλαν και πολλές άλλες.

Από εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες, περισσότερο από τους διοικούντες, εξαρτάτε, πόσο καιρό θα πάρει αυτό το κτίσιμο του νέου ΑΠΟΕΛ. Εμείς, ο απλός ο κόσμος, πρέπει να σταθούμε διπλά στην ομαδα μας, εάν θέλουμε να ξαναζήσουμε ένα μέρος του τι ζήσαμε τα τελευταία 11 χρόνια.

Σ ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

Hitman

Like
Share
Tweet