Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν τα παρατάμε

φίλοι μου ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,

 δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τους   3  βαθμούς με την μικρή κυρία….δεν πειράζει κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τους μάντιδες στην Λάρνακα.

Πρέπει να είμαστε φίλοι μου όλοι εκεί με μια φωνή για το τρίποντο….τώρα στον αγώνα με τους μαθητές ξέρουμε τι έκανε ή ηλίθια ή αστυνομία και ξέρουμε ποιος έδωσε τις οδηγίες για να διώξουν τους πορτοκαλί…

Συμπέρασμα φίλοι μου είναι ότι  μας φοβούνται διότι ξέρουν ότι ή δύναμη της ομάδας μας είναι ό κόσμος της και ειδικά οι θρυλικοί πορτοκαλί…..

Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να τους αφήσουμε και να πέσουμε στην καλοστημένη παγίδα τους για να μας στερήσουν τον τίτλο.  Πρέπει εδώ και τώρα όλοι μας, όλοι όσοι θέλουν να λέγονται ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, να έρθουν στο γήπεδο και δεν είναι μόνο οι πορτοκαλί. Είναι και πολλοί άλλοι που κάθονται στον καναπέ τους.

Ξυπνάτε λοιπόν και γυρίστε τώρα στο γήπεδο εάν θέλετε να ξανάπαμε πάμε στον εξώστη τον Μάιο.  Μόνο και μόνο από εγωισμό για την τόση βρώμικη επίθεση που μας κάνουν πρέπει να γυρίσουν όλοι πίσω.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ, γιατί αυτό μας έδειξε η ένδοξη ιστορία του Σωματείου μας, της ομάδας μας. Σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς, για να καταφέρουμε στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο με το έτσι και το θέλω.

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

 

Με αγάπη Νίκη

Like
Share
Tweet