Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν θα αλλάξει ποτέ (;)

brainΗ τελευταία προσθήκη για την ομάδα μας, ο Πολωνός επιθετικός, έφερε τα πάνω κάτω στους οπαδούς μας. Τι εννοώ με αυτό; Διάφορα σάιντ έγραψαν για μπάμ και για μπούμ και όταν τελικά μαθεύτηκε το όνομα του Πολωνού άρχισε η μουρμούρα οτι δεν είναι ο επιθετικός που χρειαζόμαστε, τα στατιστικά του δεν είναι για την ομάδα μας και άλλα σχόλια ειπώθηκαν και γράφτηκαν απο διάφορους οπαδούς μας. Αρκετοί απο εμάς, δεν λένε να σταματήσουν την μουρμούρα και τα παράπονα.

Επειδή για εμάς, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δεν ε’iναι γνωστοί, κάποιοι άρχισαν να τους σκαρταρούν χωρίς να τους δώσουν τον άπαιτουμενο χρόνο για να μας το αποδείξουν. Με αυτό εννοώ το γήπεδο που είναι ο καθρέπτης για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αλλά και μέσα στην ομάδα σαν σύνολο. Το “σκαρτάρισμα” το κάναμε παλιά για Βιν;iσιους, Αμορίν και άλλους. Η νοοτροπία μας δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει ποτέ.

Να μην ξεχνάμε όμως και τα χθεσινά λεγόμενα του Χαραλαμπίδη στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ FC κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η πιο σημαντική περίοδος, ανάφερε ο αρχηγός μας, είναι αυτή της προετοιμασίας. Έτσι έχοντας υπόψη οτι θεωρητικά είμαστε πλήρης αυτή τη στιγμή, τότε στην προετοιμασία δεν λείπει κανένας παίκτης! Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα εγκληματιστούν και θα πάρουν μια πρώτη γεύση απο το τι σημαίνει ΑΠΟΕΛίστικη οικογένεια.

Για πρώτη φορά μετά απο πολλα χρόνια τελειώνει ο προγραμματισμός τόσο έγκαιρα και με πολύ καλούς ποδοσφαιριστες

και πάλι βρίσκουμε κάτι να παραπονεθούμε…

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet