Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν θα σταματήσει!! (Στιγμιότυπα)

Τι όμορφη και σέξυ Δευτέρα είχαμε χθές! ΑΠΟΕΛάρα υποφέρω. Η ομάδα μας υπέφερε, και εμείς μαζί της, εδώ και μήνες. Είχαμε πολλές κακές εμφανίσεις και αρκετά άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Πολλή απογοήτευση μας κυριαρχούσε και είναι αλήθεια ότι εκτός ότι δεν μας άρεσε η όλη κατάσταση, δεν αντέχαμε κάποιες φορές τις εμφανίσεις της ομάδας μας. ΟΟΟΟΟΟΜΩΣ!

Το ψεσινό γεγονός όμως ήταν ΟΟΟΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ για να είναι η αρχή της ανάκαμψης της ομάδας μας. Έχουμε βάθος. Έχουμε πάγκο. Έχουμε ομάδα. Να έχουμε πάθος, να έχουμε πίστη να έχουμε δύναμη γιατί όταν ο ΑΠΟΕΛ θέλει…ΜΠΟΡΕΙ!

Το αποτέλεσμα από το 5εσινό αγώνα, θα έλεγε κανείς, ότι είναι σαν εξωπραγματικό. ΔΕΝ είναι όμως, διότι πήραμε ότι παίξαμε και μας άξιζε δικαίως, ότι και αν λένε οι άλλοι. Τραμεζάνι και ΣΙΑ, κανονίστε να είναι η αρχή και μετά;

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ! ΕΤΣΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΑΣ!

Δεν θα σχολιάσω το τι λέχθηκε από τους αντιπάλους, και ίσως από τους άλλους αλλόθρησκους τους αντιΑΠΟΕΛίστες, διότι απλά θα χάσω τον χρόνο μου, αλλά και τον δικό σας. Βασικά δεν θέλουμε να σας ακούσουμε σήμερα και ΟΥΤΕ μας ενδιαφέρει τι λέτε γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ κοινώς ΛΑΛΑΚΙΕΣ! Να πάτε να κλαφτείτε αλλού, λαμόγια.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ

ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ!

Ο χειρότερος εφιάλτης σας.

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ και δεν θα σταματήσει … μέχρι και το τέλος!!!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ καλημέρες

με την καταιγίδα ΝΑΤΕΛ

ΝΙ Α !! ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

AU*79

Like
Share
Tweet